Masaüstü bilgisayar güç kesiyor

Forzy

Centipat
Daha fazla  
Sabah oyun oynarken bilgisayar bir anda kapandı ben elektrik gitti sandım ve açtığımda tekrar sorunsuz bir şekilde çalıştı. Ama şu an tekrar açmak için Power tuşuna bastığımda kasa çalışıp 1 saniye içinde güç kesiyor acaba arıza PSU'dan mı kaynaklıdır yoksa farklı bir sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın güç bağlantılarını söküp Power tuşuna 30 saniye kadar basıp tekrar dener misin?

Kasanın güç bağlantılarını söküp Power tuşuna 30 saniye kadar basıp tekrar dener misin?
Hocam biraz daha detaylandırır mısın güç bağlantıları derken hangilerini sökeyim bu işlerden pek anlamıyorum

PSU'ya gideni ve ekrana bağlı olan görüntü kablosunu sökseniz yeterli
Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. Psuyu söktüm tozlarını temizledim tekrar taktım şuan için o sorun ortadan kalktı ve çalışıyor bilgisayar.

Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. Psuyu söktüm tozlarını temizledim tekrar taktım şuan için o sorun ortadan kalktı ve çalışıyor bilgisayar.
Yüksek ihtimal kapandığı için kısa devre yapıyordu sorununuz çözüldüyse ne mutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…