Merhaba, iş yerinde müzik ve oyun oynarken iş görecek bir hoparlör arıyorum. Fiyat bandım en fazla 500 TL. Aslında 500 TL bile çok ama almışken biraz keyifli müzik dinlemek istiyorum.
Acaba o +1'i nereye koyuyorsunuz? Ayağımın altına takılıp sinir eder mi acaba diye düşünüyorum.
Dark SP110 almıştım, hoşuma gitmedi. Şimdi ya Amazon'dan Pebble v2 almayı düşünüyorum, ya da belki 2+1 bir şey ama hiç bakınmadım daha. Sizce 500 lira civarında 2+1 mi almalıyım?
Acaba o +1'i nereye koyuyorsunuz? Ayağımın altına takılıp sinir eder mi acaba diye düşünüyorum.
Dark SP110 almıştım, hoşuma gitmedi. Şimdi ya Amazon'dan Pebble v2 almayı düşünüyorum, ya da belki 2+1 bir şey ama hiç bakınmadım daha. Sizce 500 lira civarında 2+1 mi almalıyım?
Creative Pebble V2, masaüstü hoparlör, USB-C 2.0 güç kaynağı, 3,5 mm AUX girişi, bilgisayar için 8 W'a kadar RMS gücü, A tipi adaptör ve gelişmiş kablo (siyah) dahil : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Dark SP110 almıştım, hoşuma gitmedi. Şimdi ya Amazon'dan Pebble V2 almayı düşünüyorum, ya da belki 2+1 bir şey ama hiç bakınmadım daha. Sizce 500 lira civarında 2+1 mi almalıyım?