Masaüstü bilgisayar için aksesuar önerisi

Setup ve kasa çok boş duruyor hem kasa içi hem de setupun geneli için aksesuar öneriniz nelerdir? Figür vs. hariç.

Bir arkadaş ekran kartı tutucu ile sağlamlaştırıp üzerine çok ağır olmayan figürler eklemişti bence harika duruyordu kasanın içini aydınlatabilirsen bence 10 numara durur.

Ben Amazon'dan 1.5 yıl önce 1.500 liraya almıştım hala kullanıyorum oyun, film, müzik her şey ile çok keyifle gidiyor. Eğer bulabilirsen alabilirsin kalitesi ve uygulaması preminum ayrıca govee marka diğer ürünleride gözün kapalı alabilirsin.

Oyun oynarken ya da film izlerken ambians olarak seni içine tamamen alıyor, müzik dinlerken özelleştirebiliyorsun ya da hazır ayarlar ile çalan şarkıya göre uyum sağlıyor.

Bilgisayarın açık olmasa bile telefondan herşeyi yaptırabiliyorsun ben gece lambası olarakta kullanıyorum falan filan.

Hocam aklımı geldi fakat doğru düzgün bulamadım ya alan yok ya da değerlendirmeler çok az.

Kasam MSI A100M mATX olduğu için ekran kartının altına tutucu sığmıyor.

O halde kasa içi için harici 3-4 inçlik ekranlar dışı bir şey gelmiyor aklıma. Kasa dışında ise LED şerit, dijital ekranlı saat gibi şeyler düşünebilirsin.

Bir arkadaş ekran kartı tutucu ile sağlamlaştırıp üzerine çok ağır olmayan figürler eklemişti bence harika duruyordu kasanın içini aydınlatabilirsen bence 10 numara durur.

Hocam ürünleri nereden alabileceğimi bilmiyorum amazona baktım fakat çok bir şey bulamadım.

Ben Amazon'dan 1.5 yıl önce 1.500 liraya almıştım hala kullanıyorum oyun, film, müzik her şey ile çok keyifle gidiyor. Eğer bulabilirsen alabilirsin kalitesi ve uygulaması preminum ayrıca govee marka diğer ürünleride gözün kapalı alabilirsin.

Oyun oynarken ya da film izlerken ambians olarak seni içine tamamen alıyor, müzik dinlerken özelleştirebiliyorsun ya da hazır ayarlar ile çalan şarkıya göre uyum sağlıyor.

Bilgisayarın açık olmasa bile telefondan her şeyi yaptırabiliyorsun ben gece lambası olarak da kullanıyorum falan filan.

Hocam Hepsiburada'da var fakat 7600TL :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı