TheFreak Megapat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 295 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #1 Merhaba. Ben bir Bluetooth USB adaptörü almıştım ama inanın ya kopuyor ya da Bluetooth kulaklığımı bağladığım zaman mikrofon veya ses verme özelliklerinden birisi çalışmıyor. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2023
Merhaba. Ben bir Bluetooth USB adaptörü almıştım ama inanın ya kopuyor ya da Bluetooth kulaklığımı bağladığım zaman mikrofon veya ses verme özelliklerinden birisi çalışmıyor. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?
armgar Centipat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #2 Markası neydi hocam Bluetooth cihazınızın?
TheFreak Megapat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 295 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #3 armgar dedi: Markası neydi hocam Bluetooth cihazınızın? Genişletmek için tıkla... Hocam sıradan saçma sapan bir şey aldım markası dahi yok. Ugreen 5.0 Bluetooth adaptör sipariş ettim. Bakalım sorunumu çözecek mi. Son düzenleme: 25 Şubat 2023
armgar dedi: Markası neydi hocam Bluetooth cihazınızın? Genişletmek için tıkla... Hocam sıradan saçma sapan bir şey aldım markası dahi yok. Ugreen 5.0 Bluetooth adaptör sipariş ettim. Bakalım sorunumu çözecek mi.