Masaüstü bilgisayar için hoparlör önerisi

arifsaglam

Hectopat
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım için hoparlör arıyorum. Günlük kullanım için sadece video ve film izlemek için istiyorum maksimum 1000TL bütçe çok uçmaya gerek yok. Dediğim gibi sadece günlük kullanım için bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhabalar hocam, 2.el creative sbs a320ler olabilir, benim fikrimce fiyat performans ürünü

Hocam daha küçük 1 + 1 sistem önerin varsa daha iyi olur.

Merhaba hocam, 2.el Creative sbs A320'ler olabilir, benim fikrimce fiyat performans ürünü.

Bildiğin sıfır ürün varsa daha iyi olur hocam.

Hocam daha küçük 1 + 1 sistem önerin varsa daha iyi olur.

Bildiğin sıfır ürün varsa daha iyi olur hocam.

Hem fiyat performans ürün hem de 2 tane 3W RMS hoparlörleri bulunuyor. İdare etmelik bence F/P bir ürün hem de Rampage.

Bütçe daha fazla olsaydı birkaç model daha bakabilirdim ancak en mantıklısı bu gibi gözüküyor ya da bu ürün civarındaki ürünler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam podcast ve film izlerken monitörün kendi sesi ile hiçbir şey anlayamıyorum, yetersiz kalıyor. Bununla konuşmaları net bir şekilde anlayabilir miyim? Podcastlerde 1,5x yapınca falan hiçbir şey anlaşılmıyor mesela, bu yeterli olur mu? Yeni konu açmayım dedim özellikle bu ürüne odaklandım zaten, yeterli olmazsa bütçemi arttırırım.

hocam, yeterli olacaktır, ancak ben biraz daha kaliteli bir ses almak istiyorum derseniz 1+1 değil de 2+1 modellere yönelebilirsiniz, bütçenizi arttırmanız gerekecek haliyle... ancak genel olarak işinizi göreceğini düşünüyorum iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…