Masaüstü bilgisayar için masa önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar benim aslında bir masa tarzı bir şey var ama en olarak çok küçük ve ben onun üzerine bir masa geçirmeyi düşünüyorum.
  • 85-90 cm yükseklik
  • 120 cm uzunluk
  • 70-80 arası cm en
Bu değerlerde masa var mıdır? Şimdiden yardımcı olacak forumdaşlara teşekkürlerimi sunarım. 😊

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• IMG_20191109_223230.jpg
    IMG_20191109_223230.jpg
    263,3 KB · Görüntüleme: 233

Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Yanında da Alex keson aldım. Devasa genişlikte ve rahat.

Özellikle laptopla yada kitapla çalışırken çok çok işime yarıyor.

_MG_00090.jpg

Şunu da demek isterim. 400 500 TL bandına kadar satılan çoğu masa dandiktir. Zaten çoğu yerli ve berbat olur genelde. Bu nedenle marangoza yaptırman daha iyi olur.

Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Yanında da Alex keson aldım. Devasa genişlikte ve rahat.

Özellikle laptopla yada kitapla çalışırken çok çok işime yarıyor.

Eki Görüntüle 457557

Şunu da demek isterim. 400 500 TL bandına kadar satılan çoğu masa dandiktir. Zaten çoğu yerli ve berbat olur genelde. Bu nedenle marangoza yaptırman daha iyi olur.
Hocam bunu bir kenara yazdım zamanı gelince bunu alacağım.

Hocam bunu bir kenara yazdım zamanı gelince bunu alacağım.

Hem üst genişliği, hem de ayaklarının yer kaplamaması büyük bir artı. Ayrıca masanın alt aksamı tamamen metal, yani metal kasa tüm tahtanın altını destekliyor. Bu sayede de kasayı benim gibi masanın üstüne koymak isterseniz bombe yapmıyor.

Başka renk seçenekleri daha ucuz. Ama kesinlikle tavsiye ederim.

Masanin boyutları nedir?
@SideWinder
Hem üst genişliği, hem de ayaklarının yer kaplamaması büyük bir artı. Ayrıca masanın alt aksamı tamamen metal, yani metal kasa tüm tahtanın altını destekliyor. Bu sayede de kasayı benim gibi masanın üstüne koymak isterseniz bombe yapmıyor.

Başka renk seçenekleri daha ucuz. Ama kesinlikle tavsiye ederim.
Masanın boyutlari nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı