ruzgarerkoc Centipat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 7 29 Kasım 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, masaüstü bilgisayarı koyabileceğim geniş bir ortamı olan rahat ve uygun fiyata masa arıyorum. Bilgisayar dışında koyacağım şeyler CD ve birkaç ekipman olur. Tavsiyeleriniz neler? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2019
Merhaba arkadaşlar, masaüstü bilgisayarı koyabileceğim geniş bir ortamı olan rahat ve uygun fiyata masa arıyorum. Bilgisayar dışında koyacağım şeyler CD ve birkaç ekipman olur. Tavsiyeleriniz neler?
Bömö Centipat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 390 Çözümler 3 29 Kasım 2019 #2 Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr
Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr
L Lebowsk1 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 166 Çözümler 1 4 Aralık 2019 #3 Bömö dedi: Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu masanın 120*60 Cm olanını aldım ve gayet memnunum. Masayı koyacağın yere ve ihtiyacına göre 150*75 Cm olanı da tercih edebilirsin.
Bömö dedi: Çalışma Alanları | Çalışma Masası Modelleri | Çalışma Masaları | IKEA Türkiye Çocuk ve genç odaları için bilgisayar çalışma masası modelleri online alışveriş imkanıyla IKEA'da. www.ikea.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu masanın 120*60 Cm olanını aldım ve gayet memnunum. Masayı koyacağın yere ve ihtiyacına göre 150*75 Cm olanı da tercih edebilirsin.