Sarp Ucer Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 Masaüstü bilgisayar almayı düşünüyordum ama bazı arkadaşlarım adaptör alman lazım vs. demişlerdi, doğru mu?
Masaüstü bilgisayar almayı düşünüyordum ama bazı arkadaşlarım adaptör alman lazım vs. demişlerdi, doğru mu?
Shwtds Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 712 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #2 Eğer anakart üzerinde Wi-Fi aygıtı bulunmuyorsa USB şeklinde Wi-Fi adaptör alman lazım.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 8 Ağustos 2022 #3 Alacağınız anakarta bağlı, eğer Wi-Fi mevcut olan bir anakart alırsanız sonradan adaptör almanız gerekmez.
Alacağınız anakarta bağlı, eğer Wi-Fi mevcut olan bir anakart alırsanız sonradan adaptör almanız gerekmez.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 8 Ağustos 2022 #4 Wifi özellikli anakart alırsanız adaptöre gerek kalmaz ama fiyatları diğerlerine nazaran tuzlu. Adaptör almak daha mantıklı oluyor.
Wifi özellikli anakart alırsanız adaptöre gerek kalmaz ama fiyatları diğerlerine nazaran tuzlu. Adaptör almak daha mantıklı oluyor.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #5 Belki anakart üzerinde Wi-Fi olabilir. Yoksa adaptör alman gerek.
Raxana Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 383 Çözümler 2 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2022 #6 Ana kartınz eğer Wi-Fi adaptör ile birlikte geliyorsa ekstra bir adaptör almanız gerekmez ama ana kartınızın bir Wi-Fi adaptör yoksa almanız gerekecektir.
Ana kartınz eğer Wi-Fi adaptör ile birlikte geliyorsa ekstra bir adaptör almanız gerekmez ama ana kartınızın bir Wi-Fi adaptör yoksa almanız gerekecektir.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 8 Ağustos 2022 #7 Anlamıyorum neden herkes aynı şeyi yazıyor? Adam en başta yazmış işte. Beğenin geçin. Bir daha bir daha yazmanın lüzumu var mı?
Anlamıyorum neden herkes aynı şeyi yazıyor? Adam en başta yazmış işte. Beğenin geçin. Bir daha bir daha yazmanın lüzumu var mı?
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #8 İbrahim Arıkan dedi: Anlamıyorum neden herkes aynı şeyi yazıyor? Adam en başta yazmış işte. Beğenin geçin. Bir daha bir daha yazmanın lüzumu var mı? Genişletmek için tıkla... Belki de yakın zamanda yazdığımız içindir.
İbrahim Arıkan dedi: Anlamıyorum neden herkes aynı şeyi yazıyor? Adam en başta yazmış işte. Beğenin geçin. Bir daha bir daha yazmanın lüzumu var mı? Genişletmek için tıkla... Belki de yakın zamanda yazdığımız içindir.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 8 Ağustos 2022 #9 unknown11212 dedi: Belki de yakın zamanda yazdığımız içindir. Genişletmek için tıkla... Belki de.
Raxana Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 383 Çözümler 2 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2022 #10 İbrahim Arıkan dedi: Anlamıyorum neden herkes aynı şeyi yazıyor? Adam en başta yazmış işte. Beğenin geçin. Bir daha bir daha yazmanın lüzumu var mı? Genişletmek için tıkla... Konu açılınca herkes aynı anda yazdığından dolayı bir başkasının yazıp yazmadığını göremiyor.
İbrahim Arıkan dedi: Anlamıyorum neden herkes aynı şeyi yazıyor? Adam en başta yazmış işte. Beğenin geçin. Bir daha bir daha yazmanın lüzumu var mı? Genişletmek için tıkla... Konu açılınca herkes aynı anda yazdığından dolayı bir başkasının yazıp yazmadığını göremiyor.