Masaüstü bilgisayar konsol gibi kullanılabilir mi?

249873

Kilopat
Bilgisayarımı konsol gibi kullanabileceğim bir yöntem mevcut mudur?

Direkt Game padi tak geç değil de. Böyle arayüzüyle vs çoğu şeyi destekleyecek bir şey arıyorum. Şimdi oyunlar darmadağın Steam, Epic vs vs.

Yatarak uzanarak keyifle oyun oynamak istiyorum. Gerçekten konsolun zevkiyle bilgisayarın zevki çok fark ediyor. Şimdi buradan konsola da geçemem çok büyük kütüphaneler biriktirdim. Steam'in konsol arayüzü de gayet mükemmel çalışıyor. Ama Epic vb çoklu platform desteği yok.

Steam'de konsol için bir arayüz var. Onu kullanabilirsiniz. Diğer oyunlarda nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bilmiyorum.

Launcherların o çeşit arayüzleri var, onun dışında KDE kullanan bir Lİnux dağıtımı kurarsan KDE için Steam Deck teması var ki Steam Deck de Linux kullanır.
Vazgeçtim sadece renk temasıymış, GNOME masaüstü bana rahat geliyor, bir şekilde dualshock dokunmatik ekranı linuxda çalışıyorsa onla yönetebilir ve bir mini klavye alabilirsiniz.

Tabi bünün için proton ya da wine ile çalışmayan oyunlardan vaz geçmen gerekecek gibi.

Maşallah ne bahsettiğinizi hiç anlamadım Bir sürü bilmediğim terim var.

Maşallah ne bahsettiğinizi hiç anlamadım Bir sürü bilmediğim terim var.
Uğraşmak istemiyorsanız Windows ikonlarını büyütün ve Steamde konsol arayüzünü kullanın hocam, eğer bilmiyorsanız çok zorlanırsınız istediğiniz gibi de olmaz

Galiba benim bu dediğim şu şartlarda imkansız. Çünkü Ubisoft, EA, Epic, Xbox vs derken çok fazla oyun uygulaması girdi hayatımıza PC tarafında bunları birleştirebilecek bir şey yok.

Demek istediğini anliyorum sanirim ama xbox veya ps gibi bir konsol şart tercih sebebi bu zaten.

Pc de butun kutuphaneleri birleştirmek her şeyi gamepad ile yapabilmek imkansiz gibi. Epic vb uygulamalarda zaten gamepad desteği yok. Oyun indirme vb her noktada mouse klavye şart.

Eğer bu tarz bir uygulama olsaydi çok populer olabilirdi ama yok diyebiliyorum. Kimse epic falan kullanmak istemiyor ama mecbur.

Gog var hepsini bağlıyorsun. Tek kütüphane de görüyorsun.
Steam desteği kesildi ve gamepad desteği yok. Oyun indirirkende epic vb şeylere yönlendiriyor.

Steam'in Geniş Ekran modunu kullanabilirsiniz. Epic'teki oyunları ise kütüphaneye harici olarak eklersiniz, zaten kontrolcüyü tıpkı fare gibi kullanabilmenizi sağlayacak ayar mevcut.

Steam'in Geniş Ekran modunu kullanabilirsiniz. Epic'teki oyunları ise kütüphaneye harici olarak eklersiniz, zaten kontrolcüyü tıpkı fare gibi kullanabilmenizi sağlayacak ayar mevcut.
Oyun indirirken epice yönlendiriyor. Buyuk kutuphaneler içinde steame eklenen oyunlarin önceden indirilmiş olmasi gerekiyor.

Ve oyun fotolarini vs baya düzenlemek gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…