Masaüstü Bilgisayar mı ? Xbox One mı ?

• Konuyu başlatan Ahmet Kavaklı
  • Başlangıç Tarihi
Öncelikle şunu belirteyim aileme baskı yaptırıp değil kendi paramla alıyorum ve yazılım mühendisliği okuyorum.c# ve Java öğreniyorum ve beğenmediğin dediğin ortamda gayet yeterli bir bilgim var.3-4 adet basit oyun yapmışlığımda var.İnternet için giriyorum belki tamam ama ne yaptığımı nereden biliyorsun belki yararlı şeylere bakıyor olabilirim.Önyargılı olmayıp sorsaydın benide üzmezdin ve insanların kararlarına saygı duymayı öğrenmelisin. @Cihan Taşkın

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak adını ve soyadını yazar mısın dostum buraya?

Xbox one ile yaparsın o zaman program, yazılım ve oyunlarını... Sen yazılım mühendisliği falan okumuyorsun. Okumadığın gibi birde bana burda ders vermeye kalkışıyorsun bence. Madem okuyorsun o bölümü soyadına gerek yok Sadece adının geçtiği öğrenci belgeni koy buraya ve rezil et beni lütfen! 20 yaşında olduğuna da inanmıyorum. 9 yaşında falan olabilirsin...

Son düzenleme:
Biraz terbiyesizliğe yürüyor bu iş. Benden neyi kanıtlamamı istiyorsun ? ve daha doğrusu seni rezil etmekle ne kazanırım ? sizin gibi bazıları insanların zevklerini görmezden geliyor ve al buda okumuyorsun dediğin kısım için bu resim , bunun gibi birsürü çalışmam var devam etmekteyim. Adminlerim sizden konunun kapanmasını rica ediyorum. @Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• 4KlU5.png
    39 KB · Görüntüleme: 359
Al bak bu da benim çalışmam. Google arama butonu üzerinde çalışıyoruz.

Dosya Ekleri

• code2.png
    13,6 KB · Görüntüleme: 806
Her ne olursa olsun PC öneririm. Çünkü oyun konsolundan çabuk bıkıyorsunuz, çünkü konsolun amacı sadece oyun oynamak.
Ancak bilgisayarda akla gelebilecek her şeyi yapabiliyorsunuz. İyi bir sistem toplarsanız sizi 3-4 sene de götürecektir.

Şu forumda küçük veletlerin ahkam kesmelerine bir çare bulun sayın @Recep Baltaş Foruma yaş sınırlaması falan gelsin. Kimlik bilgileri istensin. O zaman tadından yenmez bu forum...

Şu forumda küçük veletlerin ahkam kesmelerine bir çare bulun sayın @Recep Baltaş Foruma yaş sınırlaması falan gelsin. Kimlik bilgileri istensin. O zaman tadından yenmez bu forum...
Velet olan ahlaki davranışlarıyla belli ediyor kendini. Ayrıca sen bir insana hakaret edince ödül veriyorlar doğru mu ? Bir insan ailesinden gördüğü kadar terbiye alır ve yetiştiği ortamlardan. Ayrıca umarım afedersiniz ancak kendini bir b*k sanıyorsun. Herkes insandır. İnsanın insandan üstünlüğü yoktur. Bunu aklına geçirmeni diliyorum. Forum böyleleriyle doldukça insan soğuyor yazıklar olsun.Böyleleri temizlenene kadar dönmeyi düşünmüyorum.İyi akşamlar , saygılar.

Büyümüşte küçülmüş maşallah... Al artık şu xbox one'ını da oyna artık. Yazdığın üç harfli hakaret içeren kelimeyi de çocukluğuna veriyorum... Yoksa azının payını vermesini bilirim ben senin.

Son düzenleme:
Sen kendini kaç yaşında sanıyorsun ? 20 belki 21 ergenlikten yeni çıkmışsın belli insanlara nasıl davranılmasını öğrenememişsin.Ağzımın payını verebiliyorsan ver ? Çok korkmuştum zaten.

Sen kendini kaç yaşında sanıyorsun ? 20 belki 21 ergenlikten yeni çıkmışsın belli insanlara nasıl davranılmasını öğrenememişsin.
Evet arkadaşlar konu ''benim babam senin babanı döver taam mıı''ya doğru gidiyor...

@MF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…