Masaüstü bilgisayar mı, yoksa Playstation mu ?

Dostum, PlayStation'lara Linux yüklenebiliyor, böylece PC olarak kullananlar var.
Bi PS'den ben kadar verim alabilirsin ki? İçindeki donanım çok üst düzey değil içindeki özel bir çip sayesinde böyle oynatıyor her oyunu sabit 30 FPS.

Neden aynı kefeye koyuyorsunuz ki 1050 Ti fiyatından biraz fazlaya PS4 Slim alınıyor. Tabii bu durumda işlemci de fena değilken ekran kartı yükseltmesi daha mantıklı.

Ayrıca oyun klavye mouse ile oynanır gibi boşboğazlık yapmaya da gerek yok. Bir şey öneriyorsanız mantıklı bir sebep sunun, adam belki kolla oynamaktan zevk alıyor. Sonuçta çoğu kişi bilgisayarına kontrolcü bağlayıp oynuyor.

@ordulu52 İşlemciniz 1050 Ti'ı besleyebilir. 1050 Ti ve 8 GB bellek yükseltmesi yapabilirsiniz. 8GB DDR3 bellekler 2.el olarak 250 TL civarına bulunabiliyor, 4790K'ya gerek yok.

Ama anakartım 1050 ti'yi desteklemiyor sanırım. En başta anakart lazım değil mi ?

PlayStation denen zırvaya bulaşmayın. Oyun dediğin Klavye Mouse ile oynanır!
Sen çok önyargılı konuşmuşsun bence. FPS oyunları ile başladım ben oyun oynamaya. PES ve FIFA oynamaya başladığımdan beri bilgisayarı açmadım bile. 2 sene oldu bilgisayarda oyun oynamayalı. Oynamışsam da yine kol aldım onunla PES falan oynuyorum. Herkesin zevki farklıdır.

Bilgisayardan da PES oynar kol alıp.

Bilmiyorum ben bir futbol oyunu için diğer oynanabilecek oyunlardan vazgeçmem.

Bilmiyorum ben bir futbol oyunu için diğer oynanabilecek oyunlardan vazgeçmem.
Sadece oynadıkları oyunların futbol olduğunu sanmıyorum kullanan kişilerin. Eli alıştysa FPS oyunu da oynayabilir. Tamamen kişiye özgü. Mesela ben de bilgisayarı severdim ama artık yüzüne bile bakmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…