Masaüstü bilgisayar montajı nasıl yapılır?

Efe BLS

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, masaüstü bilgisayar için tüm parçalar elimde.
Parçaların nereye takıldığını biliyorum ama kasanın arkasındaki kabloların nereye takılacağını bilmiyorum, birkaç rehber videosu izledim ama çok karmaşık geliyor.

Parçaların nereye takıldığını biliyorum ama kasanın arkasındaki kabloların nereye takılacağını bilmiyorum, birkaç rehber videosu izledim ama çok karmaşık geliyor.

Bu video destek olur size.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopatın yapmış olduğu detaylı sistem toplama videoları var , onları incelemeni öneririm. Toplamak sana çok yabancı geliyor ve kendini rahat hissetmiyorsan bilen birinden yardım al derim.

Biraz da olsa fikrin varsa bence denemeye başla. Ben de deneye deneye kablolamayı falan bayağı bir çözdüm. Ancak yine de dikkatli olmak lazım.

Hocam siz yardımcı olamaz mısınız?

Technopatın yapmış olduğu detaylı sistem toplama videoları var , onları incelemeni öneririm. Toplamak sana çok yabancı geliyor ve kendini rahat hissetmiyorsan bilen birinden yardım al derim.
Parçaların nereye takıldığını biliyorum sadece kablolar kaldı kabloların nereye takıldığı hakkında az çok fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz? Videodaki güç kaynağı Asus'un benimki farklı bir marka olduğu için videodakine bakarak yapmak isterken kafam karışıyor en başa dönüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı