Masaüstü Bilgisayar Montajı

TEKLER

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
15 Gün İçinde yeni bir sistem toplayacağım. Yaklaşık olarak 2800TL'lik Bir bilgisayar toplayacağım.

Kısaca:

İşlemcim FX 8320
Ekran kartı GTX680
Anakart Asus M5A97

Arkadaşlar daha önce hiç kasa montajı yapmadım. Videolara baktım fakat birçoğu eski. Malum öğrenciyiz her zaman paramız olmuyor. Daha önce hiç montaj yapmayan biri olarak sizce montaj yapmalımıyım ? Videolardan izleyerek yeterli olur mu ?

Diğer durumda tüm parçaları vatandan alıp oradakilere yaptıracağım çünkü tüm oemleri farklı yerden alsam montajı başka birinede güvenerek veremiyorum. Günümüz şartları oda malum , bana bir akıl verirmisiniz.Yada sırf montaj yapan Mağzalar varmıdır ?

Elinizde Video varsa link atarsanız sevinirim.

Örnek Video :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yada ne Yapmamı Önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence risk alma derim. Kendi kardeşime toplamayı gösteriyordum. Rami takarken anakartı çatlatmış. Allah tan ucuz bi anakarttıda pek sorun yaratmadı

Recep abi Technopat ekibi olarak ''Recep Baltaş Pc Toplama Videosu v2.0'' yapacaktı. Eğer İstanbul içindeysen Technopat ekibi olarak 2013 yılı bilgisayar toplama video senin pc de olabilir. İletişime geçmen de fayda var;Recep Baltaş

Eski video ile alakası yok PC toplama videolarının. Ekran kartları falan değişmedi sonuçta yine aynı işlemi yapacaksın. Recep Baltaş'ın sistem toplama videosu dahi eski olsa bile yine aynı zaten aynısını bakarak yapabilirsin zor değil.

Eğer yapamam dersen aldığın yerde toplattır.

Hocam Peki Önerecebileceğiz Videoları Link Atma Şansınız Varmı ?

Buyrun, benim ve Eray'ın topladığı sistem videosu var. İstanbulda iseniz sisteminizi ben toplayabilirim ücretsiz olarak. Size de öğretirim toplarken.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Recep Bey çok teşekkürler. Çok güzel bir muhabbet havasında ders olmuş. İzlerken gayet keyif aldım Malesef Ankara'da ikametgah ediyorum.

Recep Abi aslında İstanbul'a yakın bir yerde yaşıyorum, İstanbula gelirsem ki babam her zaman bana aldığımızda güvenilir birine toplatacağız, bu konularda bilgili birini bulmaya çalış diyor. Eğer gelirsek senin içinde bir sorun teşkil etmezse toplarmısın bilgisayarımı ?

Recep abi sistemim biraz daha güzel olsa parça parça yapar verirdim sana tekrar toplatmak için Ben Üsküdar-Kadıköy-Ümraniye taraflarına çok rahat getirebilirdim parçaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…