Masaüstü bilgisayar nasıl temizlenmeli?

Avoxi

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 yıl oldu PC'yi alalı 6.ayda temizlemiştim ancak yine tozlandı ama şimdi sıvı soğutma var, hiçbir şeye zarar vermeden nasıl temizleyebilirim? Kompresör yok.

Macun değiştirme işine girmeyeceksen elektrik süpürgesinin ince uçlu borusu varsa onunla çek. Ben öyle yapıyorum.

Elektrik süpürgesi vs ile yapmayın hayır bazen kısa devre yapıp anakart başta olmak üzere diğer bileşenlere zarar verebiliyor. Arkadaşın 3060 Ti ine görüntü gitmemişti süpürge ile temizledikten sonra.

En ideali hava püskürtmeli olanlar.

Süpürgeyi dibine kadar sokmadığı sürece, biraz uzaktan havayı çekmenin bir zararı olmaz. Ben de laptopu süpürgeyle temizliyorum. Hava püskürtmeyle çekmek arasında çok fark yok.

Süpürgeyi dibine kadar sokmadığı sürece, biraz uzaktan havayı çekmenin bir zararı olmaz. Ben de laptopu süpürgeyle temizliyorum. Hava püskürtmeyle çekmek arasında çok fark yok.
Genelde millet daldırıp dibine sokabiliyor ondan daha tehlikeli. Ha tabi üstünkörü öyle temizleyen birisi için sorun olmaz orası ayrı.

PC temizliğinde içine çeken aletleri kullanmayın. Fark etmeden bir parçaya dokundurup kırarsan içine çeker ve anlayamazsın. En iyisi hava tabancası ile uzaktan üfletmek. Fanlar çok tozlu ise söküp yumuşak bir fırça ile temizlemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…