Masaüstü bilgisayar nereden alınmalı?

ibrahimkekec

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba. ₺20.000 bütçe ile masaüstü bilgisayar alacağım fakat aracım olmadığı için gidip alma şansım yok maalesef.
Kargo ile teslimat yapılırken de bozuk ürün yollayıp beni uğraştırma ihtimalleri veya kargoda hasar görme ihtimali gözümü korkutuyor.

En sağlıklı şekilde nereden nasıl almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Kanka media markt veya vatan bilgisayara gidebilirsin.

Yakınında bir İtopya mağazası Vatan Bilgisayar'dan alman iyi olur. Eğer erişebileceğin bir İtopya mağazası varsa oradan alman daha iyi olur.

Valla ben de onca para verip aldım gaming.gen.tr'den. GÜzel paketlenmiş, insan gibi taşınmıştı. Belki de ondan sorun yaşamadım ama bazı firmalardan alınan ürünlerin içeriği belli olduğundan kargo firmaları da biraz özen gösterebiliyorlar.

20.000 TL veriyorsunuz. 50-100 TL'de taksiye verirsiniz kafanız rahat olur. En azından aldıktan sonra sıkıntılarında çok uğraşmazsınız.

Kendiniz alırsınız, taksi ile dönersiniz eve. Bir kere alıyorsunuz biraz kıyabilirsiniz cebinize.

Vatan gibi markaların yerlerine gitmen daha iyi olur.

Kanka media markt veya vatan bilgisayara gidebilirsin.

İtopya mağazasına gidip alabilirsin.

Yakınında bir İtopya mağazası Vatan Bilgisayar'dan alman iyi olur. Eğer erişebileceğin bir İtopya mağazası varsa oradan alman daha iyi olur.

GameGaraj'dan söyle getirsinler evine pek sorun yaşayan duymadım.

20.000 TL veriyorsunuz. 50-100 TL'de taksiye verirsiniz kafanız rahat olur. En azından aldıktan sonra sıkıntılarında çok uğraşmazsınız.

Evet doğru diyorsunuz, en mantıklısı gidip taksiyle dönmek teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…