O onurr Ziyaretçi 11 Kasım 2013 #1 Verdiğim linkten sadece fikir amaçlı oyun bilgisayarı önerisi isitiyorum. Bütçem 1800-2000 TL. Aslında biraz monitöre para kalmasını istiyorum. Apple Asus Casper HP Exper Masa
Verdiğim linkten sadece fikir amaçlı oyun bilgisayarı önerisi isitiyorum. Bütçem 1800-2000 TL. Aslında biraz monitöre para kalmasını istiyorum. Apple Asus Casper HP Exper Masa
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 997 Çözümler 2 Yer İzmir 11 Kasım 2013 #2 Hazır toplanmış alırsanız özellik bakımından biraz düşük olacaktır. 2000 TL'ye monitör dahil daha güzel bir sistem toplanabilir.
Hazır toplanmış alırsanız özellik bakımından biraz düşük olacaktır. 2000 TL'ye monitör dahil daha güzel bir sistem toplanabilir.
O onurr Ziyaretçi 11 Kasım 2013 #3 Tamam bende böyle düşündüm ama ben yinede sorayım dedim. Siz yine dediğim şekilde toplayabilir misiniz?
Tamam bende böyle düşündüm ama ben yinede sorayım dedim. Siz yine dediğim şekilde toplayabilir misiniz?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 14 Kasım 2013 #4 Daha önce yapılan önerileri beğenmediniz galiba? Bu kaçıncı sistem toplama konunuz? Spam-O-Matic + hesap silinir.
Daha önce yapılan önerileri beğenmediniz galiba? Bu kaçıncı sistem toplama konunuz? Spam-O-Matic + hesap silinir.