Ardaq Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 783 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, tanıdığımın PC'sini aldim sifre koymus. Unuttuğu için nasıl Windows 8 PC'yi nasıl sıfırlayabilirim? USB var USB de Win 10 var bir de boşta laptop var.
Arkadaşlar merhaba, tanıdığımın PC'sini aldim sifre koymus. Unuttuğu için nasıl Windows 8 PC'yi nasıl sıfırlayabilirim? USB var USB de Win 10 var bir de boşta laptop var.
questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #2 Mircorsoft'un sitesinden başka bir bilgisiyardan USB'yi boot edin ardından temiz bir kurulum yapın sorun çözülecektir. İçinde önemli şeyler varsa başka bir bilgisiyara diski takarak alabilirsin.
Mircorsoft'un sitesinden başka bir bilgisiyardan USB'yi boot edin ardından temiz bir kurulum yapın sorun çözülecektir. İçinde önemli şeyler varsa başka bir bilgisiyara diski takarak alabilirsin.
ViewSonic Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 450 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #3 bios menüsünden şifreyi sıfırlayabilirsin.
Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.602 26 Şubat 2021 #4 CMD komutuyla şifreyi kaldırabiliyorsunuz. YouTube da videosu olacaktı. Daha önce denemiştim işe yarıyor.
CMD komutuyla şifreyi kaldırabiliyorsunuz. YouTube da videosu olacaktı. Daha önce denemiştim işe yarıyor.
Ardaq Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 783 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #5 BIOS karışık o PC'nin baktım hepsine. Adamın gösterdiği biosla farklı CMD'yi de denedim olmadı. Bir de USB tanımıyor. Akşama doğru tekrar deneyeceğim.
BIOS karışık o PC'nin baktım hepsine. Adamın gösterdiği biosla farklı CMD'yi de denedim olmadı. Bir de USB tanımıyor. Akşama doğru tekrar deneyeceğim.