Satılık Masaüstü Bilgisayar Siparişi

sheltonzane01

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayar siparişleriniz alınır. Uygun fiyat garantisi ile kasalarınız itinayla toplanır size teslim edilir. İrtibat için resmimdeki numaram ile whatsapp üzerinden yazarsanız sevinirim.

Hocam ben bir kasa alacam. Parça nasıl oluyor nasıl gönderiyorsunuz aydınlatırmısınız? İçi boş kasa.

Hocam ben bir kasa alacam. Parça nasıl oluyor nasıl gönderiyorsunuz aydınlatırmısınız? İçi boş kasa.
Merhabalar, istenilen ürünleri isteğe göre sıfır yada 2. el temin edip İstanbul için elden teslim, İstanbul dışına Gittigidiyor sitesi üzerinden açılan ilan ile teslim ediyoruz. Ürün temin edildiği gün alıcılarına teslim edilecek duruma getiriliyor. Boş kasa için sıfır/2.el, kasa tipi, özellikleri ve bütçe kriterlerinizi belirterek işlemi hızlandırabiliriz.

NZXT H440 istiyorum. İkinci el ise çizik olmamalı sıfırda olur. Fiyat ne kadar temin etme süresi ne kadar?

Misal Intel i3-4160 işlemcisini ne kadardan getirtiyorsunuz ?
Sıfır üründe ürünü temin ediş fiyatımız 109 Dolar + KDV olup satış fiyatımız 114 Dolar + KDV oluyor. Kutulu, faturalı, garantilidir. 2.elde ise temin ettiğimiz ürünün durumuna göre alış fiyatımızı belirleyip üstüne ufak bir kâr marjı ekleyerek 2.el fiyatı ortaya çıkıyor. Örnek vermek gerekirse i3 4160'ın 2.el fiyatı yaklaşık 300-325TL civarı ise biz bu işlemciyi 275TL ye temin ediyorsak maksimum biçilen fiyat 290-300TL oluyor ki bu alıcıya belirtiliyor.

NZXT H440 istiyorum. İkinci el ise çizik olmamalı sıfırda olur. Fiyat ne kadar temin etme süresi ne kadar?
Belirttiğiniz modeli araştırdım ve Türkiye üzerinde çok satılan bir model olmadığı için temin etme süremiz uzayabilir. Anlaşmalı firma üzerinden kontrol ettiğimde bu model kasaya rastgelmedim. 2.el üzerinden piyasa araştırması ile temin edebilirsem sizi haberdar ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı