Masaüstü Bilgisayar Temizliği Nasıl Yapılır?

Salihyel

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı alalı 1 2 yılı geçti ve tam olarak hiç temizleme yapamadım ama son günlerde FPS'im de bir gariplikler olmaya başladı. Mesela CS:GO oynarken 140 150 FPS alırken birden 30 40'a düşüşler yaşadım ve bu düşüler 1 2 dakika olup geçiyor ama yinede canımı sıkıyor. Ben bunun çok fazla tozlanmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü ilk aldığım zamanlar en fazla konuşma düzeyinde ses çıkarken şimdi gürültü düzeyinde ses. Size sormak istediğim bilgisayarımı nasıl temizleyebilirim ve Vatan PC gibi yerler yapıyor mu bu işi ? Çünkü fan almayı da düşünüyorum almaya gittiğim zaman bu işlemleri yaparken temizleme gibi birşeyler de yaparlar mı ? Cevaplarsanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet kafelerde veya teknik servislerde kısaca üfürücü dediğimiz basınçlı hava üfleyen aletler mevcut. Tabi çok fazla bir basınç söz konusu değil. Kasanızdaki tozlar adeta dışarı süzülmeye başlıyor havayı görünce. Yapılabilecek en yüzeysel temizlik bu. Daha ayrıntılı temizlemelerde bilgi sahibi kişilerden yardım almak gerekiyor kasaya zarar vermemek için.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı