EmperorsChampion Hectopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 590 Makaleler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #1 Selam arkadaşlar, kısaca bana masaüstü bilgisayar toplarken nelere uymamız gerektiğini söyler misiniz ? Mobilden girdiğim için video izleyemiyorum maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2014
Selam arkadaşlar, kısaca bana masaüstü bilgisayar toplarken nelere uymamız gerektiğini söyler misiniz ? Mobilden girdiğim için video izleyemiyorum maalesef.
F fatih52 Ziyaretçi 3 Aralık 2014 #2 İşlemci ve anakart uyumu, RAM ve anakart uyumu gibi. Anakart' ın desteklediği MHZ ile RAM MHZ değerleri. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2014
İşlemci ve anakart uyumu, RAM ve anakart uyumu gibi. Anakart' ın desteklediği MHZ ile RAM MHZ değerleri.
N nuekae Ziyaretçi 4 Aralık 2014 #3 Silinen üye dedi: İşlemci ve anakart uyumu, RAM ve anakart uyumu gibi. Anakart' ın desteklediği MHZ ile RAM MHZ değerleri. Genişletmek için tıkla... +Aldığın parçalara uygun PSU. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2014
Silinen üye dedi: İşlemci ve anakart uyumu, RAM ve anakart uyumu gibi. Anakart' ın desteklediği MHZ ile RAM MHZ değerleri. Genişletmek için tıkla... +Aldığın parçalara uygun PSU.
F fatih52 Ziyaretçi 4 Aralık 2014 #4 Tabi ki. Unutmuşum. PSU alırken ileride yeni parça ekleme ihtimali olduğu için 100W fazlası alınmalı bence.
Tabi ki. Unutmuşum. PSU alırken ileride yeni parça ekleme ihtimali olduğu için 100W fazlası alınmalı bence.
Yamtar Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 96 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2014 #5 Ne amaçla kullanacağını belirlemen de de fayda var