Masaüstü Bilgisayar Veya Playstation 4

epo111

Hectopat
Daha fazla  
2000 Lira bütçem var ama PC mi toplasam yoksa onunla uğraşmıyayıp doğrudan Playstation 4 mü alsam diye kararsızım. Yardım eder misiniz ?

Bir çok kez tartışılmış bir konu.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/oyunlarda-pc-mi-ps4-mü.178210/
Bir göz at istersen. Ben Pc den şaşma derim.

Online oyun çeşitliliği ve kaliteli fps istiyorsan PC.

Arkana uzanıp keyifli keyifli koca tv'de DS4 ile oyun oynamak istiyorsan PS4.

-Şunuda ekliyim, eğer üniversite hayalin felan varsa PS4 al, üniversitede felan pc sarmaz diye düşünüyorum.

Katılıyorum çoğu kez tartışılıyor ama bu kişisel bir şey canınız neyi istiyorsa onu alın derim.
Param var PS 4 alıp her çıkan oyunu orjinal alacağım diyorsanız PS 4 alın derim.
Yoksa PC alın.

İnsanlar konsolları genellikle masanın başına kilitlenmek zorunda olmadıkları için, arkalarına yaslanıp oynayabildikleri için seviyorlar. Haksız da sayılmazlar daha rahat aslında, ama Pc'nin gücüne bir kez alışan kolay kolay vazgeçemez kanımca. Öyle ki çoğu zaman laptoplar bile beni hasta ediyor. Masaüstü Pc' nin deneyimini hiç bir cihaz karşılayamaz bence.

Üniversiteyle şu alakası var, eğer farklı bir şehirde okursa bir kere yanında taşıyamaz ailesinin yanına dönerken vs. Ayrıca bilgisayar uğraş ve uprage gerektirir ama PS4 öyle değil adamlar senin yerine yapıyor her şeyi. Tabi ki pc teknoloji olarak kat ve kat önde ama derslerden ve arkadaş ortamından falan vakit bulmak biraz zor olur diye düşündüm.

Üniversiteyle şu alakası var, eğer farklı bir şehirde okursa bir kere yanında taşıyamaz ailesinin yanına dönerken vs. Ayrıca bilgisayar uğraş ve uprage gerektirir ama PS4 öyle değil adamlar senin yerine yapıyor her şeyi. Tabi ki pc teknoloji olarak kat ve kat önde ama derslerden ve arkadaş ortamından falan vakit bulmak biraz zor olur diye düşündüm.
Aslında bir yerde de haklı sayılırsın ama, bulduğun çevreye göre de değişir. Arkadaşlarla evde toplanıp PS4 turnuvası yapacağız diyorsan amenna. Onun dışında bir maksadı yok bence. Nakliye konusuna gelince okulun günü belli tatili belli, adam kalkıp bir hafta, iki hafta tatil için ailesinin yanına giderken yanında konsol mu taşıyacak? Bunu yapacak pek az insan tanıyorum.

@mehmetymeydan Haklısın, aslında ikimizinde haklı olduğu yerler var tercihi arkadaşımız yapsın :)

@alihanöcal Görüntüyü 3-4 metreden sonra pek farkedemiyorsun bence, zaten konsolda parça değiştirmeden görüntü kalitesi değişiyor. Örneğin bir PS3 GTA IV'ye bakın birde GTA V'ye. Aralarında gözle görülür fark var. Zaten 2000 TL'ye 1080p çözünürlük+yüksek grafikler felan en fazla 2 yıl :) Bütçeye göre PS4 daha mantıklı geldi tabi birde oyun zevkine bağlı.

-Eğer şahsi televizyonun varsa kesinlikle PS4 fakat ev halkının kullandığı televizyonu kullanacaksan bence hiç düşünmeden PC'ye yönel :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı