Masaüstü bilgisayar vs laptop

Makaleler
2
Daha fazla  
14 yaşındayım, 10. sınıfa geçtim. Çok fazla oyun oynayan biriyimdir. Yazda çalışmaya başladım, bilgisayar almayı düşünüyorum, 25-30k bütçe ile. Ama kararsız kaldım. 2-3 sene sonra üniversite için çalışmaya başlayacağım, şu anda masaüstü alsam mı yoksa üniversite zamanı biriktirip laptop mu alsam? Bilgisayarla ilgilenirim. O yüzden aklımda bilgisayar mühendisliği var, bu fikrim değişebilir ama şu anlık böyle. Ne yapmalıyım?

Şu anlık masaüstü alın hocam. Ben 12'de laptop almıştım üniversite için.

Şu anlık masaüstü alın hocam. Ben 12'de laptop almıştım üniversite için.
Yaz aylarında zaten evde sabah akşam bilgisayarda oturmuştum. O yüzden bu yaz çalışıp yeni bilgisayar almayı düşündüm. 2 sene yine yaz aylarında çalışıp laptop için biriktirsem, bu yaz sonuda masaüstü alsam nasıl olur?

Laptopu sonra alırsınız hocam dediğiniz gibi. Laptopu sonra alırsınız. Belki bölüm fikriniz değişir hiç gerek kalmaz.

Kesinlikle masaüstü her zaman daha iyi bir seçenek ama arasında kaldıysan eğer, Laptop alırsın ama masaüstü donanımları ile kullanırsın. Yani laptop bir köşede durur kasa görevi görür. Kendine bir USB çoğaltıcı alıp, Monitör klavye gibi donanımları alarak evde masaüstü gibi kullanırsın, başka bir yere gideceğin zaman da laptopunla beraber gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…