Masaüstü bilgisayar Wi-Fi ile internete nasıl bağlanabilir?

efeyakn

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir kasa aldım fakat tek bir seyi hiç dusunmemistim. İnternet icin hiçbir şey almadım kablo cekmek aklıma geliyor fakat kablo cekemem. Wi-Fi cok uzakta. Online oyun cok oynuyorum nasıl Wi-Fi'ya baglayabilirim?

Anakartında Wi-Fi özelliği varsa bağlanabilirsin. Kablo ile bağlanabilirsin ve de dongle ile bağlanabilirsin.

Yeni bir kasa aldım fakat tek bir seyi hiç dusunmemistim. İnternet icin hiçbir şey almadım kablo cekmek aklıma geliyor fakat kablo cekemem. Wi-Fi cok uzakta. Online oyun cok oynuyorum nasıl Wi-Fi'ya baglayabilirim?

S-Link'in bazı minik udb stickleri var.

Anakart'ın Wi-Fi desteği yoksa adaptör alman lazım. Anakart modeli ne ?

Online oyun oynuyorsan kablo çekmen daha iyi olur aslında.
Ama illa Wi-Fi diyorsan harici bir alıcı takman lazım bilgisayara eğer anakartında Wi-Fi özelliği yoksa

Wi-Fi adaptörü alarak.

Hocam Valorant ca gibi oyunlarda sorun cıkarır mı ping acısından

Adaptör alman lazım.

Öneriniz var mı pek bilgim yok kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…