Masaüstü Bilgisayar Wi-Fi kart tavsiyesi

Yizzlo

Megapat
Merhabalar,

Masaüstü bilgisayarımı internete kablosuz olarak bağlamak istiyorum. Ethernet kablosu ciddi sorun oluşturuyor.

Modem ile uzaklığım fazla değil, yakın. Bunun için tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mıdır? Özellikle benzer şekilde internete bağlanan ve kullandığı cihazdan memnun olan arkadaşlar tavsiye verebilirse sevinirim.

Teşekkürler.

Merhabalar,

Masaüstü bilgisyarımı internete kablosuz olarak bağlamak istiyorum. Ethernet kablosu ciddi sorun oluşturuyor.

Modem ile uzaklığım fazla değil, yakın. Bunun için tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mıdır? Özellikle benzer şekilde internete bağlanan ve kullandığı cihazdan memnun olan arkadaşlar tavsiye verebilirse sevinirim.

Teşekkürler.

Wi-Fi adaptör sanırım. Ama önerebileceğim yok.

Anten fark yaratır mı? Bir de bu cihazları direk USB'ye takıp kullanabiliyor muyuz? Bazı yorumlarda eski sürüm vs yazılmış. Dikkat etmek gereken bir nokta var mı almadan?
Şöyle söyliyim direk takıyosun ve driver indiriyosun benim attığımı zaten kullanıyorum antenlide alabilirsin fark belki biraz daha iyi olabilir antenden dolayi ama driverla hiç bir sorun yaşamadım zaten dediğim gibi kendim kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı