Masaüstü PC'ye batarya takılıp laptop gibi kullanılabiliyor mu? (yani batarya sayesinde elektrik gittiğinde bile kullanmak) Bu arada BIOS pilinden bahsetmiyorum, telefon tablet laptopta olur ya hani, işte o batarya.
Şimdiden yazacaklara teşekkürler.
Masaüstü PC'ye batarya takılıp laptop gibi kullanılabiliyor mu? (yani batarya sayesinde elektrik gittiğinde bile kullanmak) Bu arada BIOS pilinden bahsetmiyorum, telefon tablet laptopta olur ya hani, işte o batarya.
Kasanın içine takamazsın, ayrıca takacağın batarya ne kadar büyük, o kadar uzun vadeli enerji olur senin için.
Ancak laptoplardaki gibi bir batarya seçeneğin mevcut değil, yani 5 saniyede bilgisayarı kapatabileceğine inanıyorsan tabi deneyebilirsin, biz izler puanlarız.
UPS gibi koca koca cihazlar bile ancak kısa süreler çalıştırabiliyor. Laptoplardaki gibi bir bataryanın işlevsel bir tarafı olmaz masaüstü bilgisayar için.