Selam, JBL Tune 520BT isimli kablosuz kulaklığımı masaüstü bilgisayarım da kullanmak istiyorum. Ama bilgisayarım Bluetooth desteklemiyor. Bilgisayarıma Bluetooth desteği nasıl kazandırabilirim?
Selam, JBL Tune 520BT isimli kablosuz kulaklığımı masaüstü bilgisayarım da kullanmak istiyorum. Ama bilgisayarım Bluetooth desteklemiyor. Bilgisayarıma Bluetooth desteği nasıl kazandırabilirim?
En ucuz bluetooth adaptör fiyatları 192 farklı seçenekle Akakçe'de! 59,80 TL'den başlayan fırsatları değerlendir, en iyi bluetooth adaptör indirimlerini kaçırma!
En ucuz Dark DK-AC-BTU53 5.3 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-BTU53 5.3 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Blueetooth ile bağlanacaksan gecikmesiz olması imkansız oluyor. En az 50ms gecikme beklemen lazım, o da en iyi değer. Ortalama 80-100ms civarı olacaktır muhtemelen.
Blueetooth ile bağlanacaksan gecikmesiz olması imkansız oluyor. En az 50ms gecikme beklemen lazım, o da en iyi değer. Ortalama 80-100ms civarı olacaktır muhtemelen.
Peki vasat bir kablosuz kulaklık öneriniz var mı? 3-4 ay önce aldığım kablolu kulaklığım kablonun sürekli birbirine dolanması yüzünden doğru düzgün ses vermiyor bir türlü, kablosuza yönelmek istiyorum.
Peki vasat bir kablosuz kulaklık öneriniz var mı? 3-4 ay önce aldığım kablolu kulaklığım kablonun sürekli birbirine dolanması yüzünden doğru düzgün ses vermiyor bir türlü, kablosuza yönelmek istiyorum.
En ucuz JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!