42SHADOWANK Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2014 #1 Bugün 8.1 kurdum bilgisayarıma ve c d bütün diskleri biçimlendirdim boş bilgisayara hangi programlar yüklenmeli antivirüs vs. bununla ilgili bir konu bulamadım yardımcı olursanız sevirinim.
Bugün 8.1 kurdum bilgisayarıma ve c d bütün diskleri biçimlendirdim boş bilgisayara hangi programlar yüklenmeli antivirüs vs. bununla ilgili bir konu bulamadım yardımcı olursanız sevirinim.
S Semi Ziyaretçi 27 Temmuz 2014 #2 İşine yarayacak programlar değişir. Ancak standart olarak şunları yükleyebilirsin: WinRAR, Microsoft office, Antivirüs, Dersen ki ben Windows Media Player kullanmam VLC Media Player, Ufak tefek fotoğraf düzenlemesi için PhotoScape, Google Chrome,Firefox, Skype, Bilgisayar donanımı hakkında bilgi almana yardımcı AIDA64, Steam ve ya Origin kullanıyorsan yazılımlarını indirebilirsin.
İşine yarayacak programlar değişir. Ancak standart olarak şunları yükleyebilirsin: WinRAR, Microsoft office, Antivirüs, Dersen ki ben Windows Media Player kullanmam VLC Media Player, Ufak tefek fotoğraf düzenlemesi için PhotoScape, Google Chrome,Firefox, Skype, Bilgisayar donanımı hakkında bilgi almana yardımcı AIDA64, Steam ve ya Origin kullanıyorsan yazılımlarını indirebilirsin.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.783 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2014 #3 Antivirüs'e hiç gerek duymuyorum. Windows Defender sağlam duruyor. WinRar, Office, Skype, Steam, Origin bunlar benim vazgeçilmezlerim. Birde Chrome.
Antivirüs'e hiç gerek duymuyorum. Windows Defender sağlam duruyor. WinRar, Office, Skype, Steam, Origin bunlar benim vazgeçilmezlerim. Birde Chrome.
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2014 #4 Wise registry cleaner,ccleaner,internet dowload manager, msı afterburner,winrar şu an bunlar aklıma geliyor bilmediğim olabilir.
Wise registry cleaner,ccleaner,internet dowload manager, msı afterburner,winrar şu an bunlar aklıma geliyor bilmediğim olabilir.