Masaüstü bilgisayara internet gelmiyor

Yer
...
Daha fazla  
RAM
XPG 8GB
SSD veya HDD modeli
JAMES 240GB
Ekran kartı
GT1030
Anakart
A320M S2H
İşlemci
RYZEN 5 1600
Merhaba, kasayı uzun süredir kullanmıyordum formatladım açtım çalışıyor sorunsuz fakat Ethernet kablosunu arkadan porta takınca herhangi bir bilgisayara internet gelmiyor. Portun üstündeki ışıklar da yanmıyor. Driver yüklerken de hata veriyor. Deep sleep mode plug cable benzer bir hata. Ne yaptıysam olmadı, telefonuda bağlayamıyorum iPhone olduğu için internet kabul etmiyor. Kabloyu başka bilgisayarda denedim çalışıyor. Donanımsal veya yazılımsal sorun var.

Ethernet sürücüsünü yüklemeniz gerekiyor. Eğer sürücü düzgün yüklenmiyorsa sistemi temiz kurulum olarak yüklemeyi deneyin. Temiz kurulum sonrasında da doğru sürücü ile yüklenmiyor ise donanımsal olarak Ethernet portunuzda sorun var demektir.

Aşağıdaki linkten işletim sisteminize ait olan sürücüyü indirip yükleyebilirsiniz.

Ethernet sürücüsünü yüklemeniz gerekiyor. Eğer sürücü düzgün yüklenmiyorsa sistemi temiz kurulum olarak yüklemeyi deneyin. Temiz kurulum sonrasında da doğru sürücü ile yüklenmiyor ise donanımsal olarak Ethernet portunuzda sorun var demektir.

Aşağıdaki linkten işletim sisteminize ait olan sürücüyü indirip yükleyebilirsiniz.

maxresdefault.jpg

Böyle hata veriyor driver kurarken

Eki Görüntüle 1561160
Böyle hata veriyor driver kurarken.

Realtek Ethernet kontrolcüsü bulunamadı diye hata veriyor. Ethernet portunuz bozulmuş. Bunun yerine USB Ethernet adaptör alıp internete bağlayabilirsiniz bilgisayarınızı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı