Masaüstü bilgisayara macOS yüklenir mi?

Amd işlemci yamalı hackintosh'lardan birisini kullanabilirsiniz. Ekran kartı sorun çıkarmaz ancak birçok özellik için ekstradan uyumlu aparatlar edinmeniz gerek. Örneği bluetooth özelliği için uygun bluetooth dongle'lar var ve Airdrop gibi özellikleri kullanmak için uyumlu wifi kartı ve bluetooth aparatları gerek. Bunun dışında sorunsuzca kullanıyordum. SSD'yi ikiye böldüğüm için yer kalmamıştı ve silmek zorunda kaldım. Şimdi yeni bir SSD alıp tekrar kullanmak istiyorum. Çünkü Iphone ve beraberinde aktif olarak 50 GB'lık Icloud kullandığım için çektiğim fotoğraflara bilgisayardan ulaşabiliyorum. Aynı zamanda telefona gelen sms'ler, aramalar direkt olarak bilgisayara düşmekte.
Mac cihaz olmadığı için ne kadar donanıma sahip olursan ol Mac'teki hıza ulaşamazsın.
Yanlış cevap. Birçok hackintosh kurulmuş sistem Mac'leri geçmekte. Önemli olan SSD kullanıp kullanmaman ve doğru donanımlar.

Ekran kartınızın en yüksek desteklediği sürüm Catalina.

Benzer sistemlere bu sürümü kuran kişiler mevcut, deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…