kerimtpkn Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar yeni bilgisayar topluyorum fakat masaüstü bilgisayarlara kablosuz ağ bağlanmıyormuş. Bu ana kartta Wi-Fi özelliği var mı? Asus PRIME H610M-A DDR4 3200mhz(OC) M.2 1700p mATX Anakart Eğer yoksa bunu alacağım işe yarar mı, bunu kurarken modeme tanıtmalı mıyız aygıtı, ek bir ayar yapmamız lazım mı yoksa direkt bilgisayara takınca Wi-Fi'yi bağlıyor mu? https://www.hepsiburada.com/tp-link...igh-gain-wireless-usb-adaptor-p-HBV00001CGZNE
Arkadaşlar yeni bilgisayar topluyorum fakat masaüstü bilgisayarlara kablosuz ağ bağlanmıyormuş. Bu ana kartta Wi-Fi özelliği var mı? Asus PRIME H610M-A DDR4 3200mhz(OC) M.2 1700p mATX Anakart Eğer yoksa bunu alacağım işe yarar mı, bunu kurarken modeme tanıtmalı mıyız aygıtı, ek bir ayar yapmamız lazım mı yoksa direkt bilgisayara takınca Wi-Fi'yi bağlıyor mu? https://www.hepsiburada.com/tp-link...igh-gain-wireless-usb-adaptor-p-HBV00001CGZNE
0XYG3N Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 268 Çözümler 4 Yer Türkiye 10 Nisan 2022 #11 kerimtpkn dedi: Otomatik olarak evdeki modemin internetini çeker mi yani? Kablolu istemiyorum dostum. Genişletmek için tıkla... 0XYG3N dedi: USB adaptör ile Wİ-Fİ bağlayabilirsiniz. Örneğin: Tıklayın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
kerimtpkn dedi: Otomatik olarak evdeki modemin internetini çeker mi yani? Kablolu istemiyorum dostum. Genişletmek için tıkla... 0XYG3N dedi: USB adaptör ile Wİ-Fİ bağlayabilirsiniz. Örneğin: Tıklayın. Genişletmek için tıkla...
KS KS kerimtpkn Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #12 248670 dedi: Evet otomatik olarak evdeki interneti görecektir. Genişletmek için tıkla... Sizce bu aygıt oyunlarda ping yapar mı ya da indirme hızını düşürür mü modemdeki? Artı 0 Eksi
248670 dedi: Evet otomatik olarak evdeki interneti görecektir. Genişletmek için tıkla... Sizce bu aygıt oyunlarda ping yapar mı ya da indirme hızını düşürür mü modemdeki?
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 10 Nisan 2022 #13 kerimtpkn dedi: Sizce bu aygıt oyunlarda ping yapar mı ya da indirme hızını düşürür mü modemdeki? Genişletmek için tıkla... Kablolu kadar olmayacaktır ama iyi iş yapar. Artı 0 Eksi
kerimtpkn dedi: Sizce bu aygıt oyunlarda ping yapar mı ya da indirme hızını düşürür mü modemdeki? Genişletmek için tıkla... Kablolu kadar olmayacaktır ama iyi iş yapar.