Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımda giriş var bu SSD'yi alsam içine oyun yükleyip sıkıntısız bir şekide kullanabilir miyim? 512 GB yetmiyor tekrar 512 GB alacağım.
Bilgisayarda giriş varsa ve çalışıyorsa evet kullanabilirsiniz ancak bu iş için biraz pahalı gibi duruyor sadece oyun yüklemek için harici bir SD kart kullanmaya değecek bir para değil. SATA portunuz varsa SATA SSD daha uygun olur diye düşünüyorum.
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımda giriş var bu SSD'yi alsam içine oyun yükleyip sıkıntısız bir şekide kullanabilir miyim? 512 GB yetmiyor tekrar 512 GB alacağım.
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 3.852,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-1T00-G25 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 3.852,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Su son attığınız Toshiba'yi alabilirdim fakat bilgisayarıma nasıl kuracağımi bilmiyorum hazır sistem olduğu için girişi var mı onu da bilmiyorum o yüzden düşünmedim hiç.
Su son attığınız Toshiba'yi alabilirdim fakat bilgisayarıma nasıl kuracağımi bilmiyorum hazır sistem olduğu için girişi var mı onu da bilmiyorum o yüzden düşünmedim hiç.
Anakartlarda birden fazla SATA girişi bulunur yani sanırım en az 2 tane falan olur, anakartınıza bakarak anlayabilirsiniz bunu. Bİlgisayara kurması da kolay, bilgisayar içinde bunların takıldığı yuvalar var oraya yerleştirip PSU'ya ve anakarta bağlanacak kısımları bağlıyorsunuz o kadar. İsterseniz YouTube'da HDD nasıl takılır diye araştırıp görebilirsiniz birkaç dakikalık iş.
Anakartlarda birden fazla SATA girişi bulunur yani sanırım en az 2 tane falan olur, anakartınıza bakarak anlayabilirsiniz bunu. Bilgisayara kurması da kolay, bilgisayar içinde bunların takıldığı yuvalar var oraya yerleştirip PSU'ya ve anakarta bağlanacak kısımları bağlıyorsunuz o kadar. İsterseniz YouTube'da HDD nasıl takılır diye araştırıp görebilirsiniz birkaç dakikalık iş.