M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 8 Şubat 2021 #11 M Mustafa Doğan dedi: M.2 SSD içinde geçerli değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet geçerli.
M Mustafa Doğan Hectopat Katılım 6 Mayıs 2015 Mesajlar 19 Yer Konya Kumköprü Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #12 Arkadaşlar vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 8 Şubat 2021 #13 M Mustafa Doğan dedi: Arkadaşlar vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Görevimiz bu ssd'yi taktığınızda bir sorun olursa tekrardan konu açarsınız.
M Mustafa Doğan dedi: Arkadaşlar vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Görevimiz bu ssd'yi taktığınızda bir sorun olursa tekrardan konu açarsınız.
Üye adım 32 adım Hectopat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 799 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu 8 Şubat 2021 #14 SSD'yi taktığın zaman direk görüyor zaten usb bellek gibi oluyor. Daha yeni taktım direk gördü bilgisayar. Herhangi bir şey yapmama gerek kalmadı.
SSD'yi taktığın zaman direk görüyor zaten usb bellek gibi oluyor. Daha yeni taktım direk gördü bilgisayar. Herhangi bir şey yapmama gerek kalmadı.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 8 Şubat 2021 #15 Üye adım 32 adım dedi: SSD'yi taktığın zaman direk görüyor zaten usb bellek gibi oluyor. Daha yeni taktım direk gördü bilgisayar. Herhangi bir şey yapmama gerek kalmadı. Genişletmek için tıkla... Her sistemde aynı olmuyor.
Üye adım 32 adım dedi: SSD'yi taktığın zaman direk görüyor zaten usb bellek gibi oluyor. Daha yeni taktım direk gördü bilgisayar. Herhangi bir şey yapmama gerek kalmadı. Genişletmek için tıkla... Her sistemde aynı olmuyor.