Masaüstü Bilgisayara SSD Takma

Berke Çimen

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir arkadaşım Çin'e gezmeye gitti oradan da bana bu SSD'yi getirmiş içinde hiçbir kablo vs. çıkmadı, bunu bilgisayara nasıl takacağım?

SATA girişine ekran kartının fanları değiyor.

İçinden kablo çıkmaz. SATA kablosu anakartın kutusunda çıkar, onları kullanırsınız. Kalmadıysa satın almanız gerekir.
SATA ve SATA güç bağlantısını yaptığınızda kullanabilirsiniz.

Kabloları kullandım, buradaki anlamadığım büyük kısım güç aldığı kısım galiba o kabloyu nereden alabilirim ?
Bu ürünü aldığım takdirde Ekran Kartı'nın fanına değmez demi ?

Teşekkür ederim.

Boşta var mı hatırlamıyorum 2 tane disk takılı bilgisayarda PSU'da var mıdır boş yer?
Bunun bir standardı yok. Marka ve modele göre değişiyor. Kasayı açıp bakabilirsiniz ya da marka ve model ile aratarak özelliklerinden bulabilirsiniz.

Kabloyu aldım kendim takmayı denedim başarısız oldum. Bilgisayarcıya götürüp taktırmayı denedim oda bu kablonun Ekran Kartına değeceğini söyledi kablonun 90 derece olduğunu söyledim o kabloda SSD'ye takılıyor SATA girişine değil dedi.

@hovarda @Asım Demir @Recep Baltaş @Mert Şahan İLHAN

Kıvrımlı olan tarafı ekran kartının oraya takarmısın. Gerekirse ekran kartını sök sonra satayı tak.
Ekran kartını söktükten sonra foto atarmısın. Birde uzaktan çekermisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…