dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2019 #11 SSD'yi illa bir yere sabitlemek zorunda değilsin, kasanın içinde uygun gördüğün yere yerleştir.
Berke Çimen Kilopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2019 #12 Mert Şahan İLHAN dedi: Kıvrımlı olan tarafı ekran kartının oraya takarmısın. Gerekirse ekran kartını sök sonra satayı tak. Ekran kartını söktükten sonra foto atarmısın. Birde uzaktan çekermisin. Genişletmek için tıkla... Sorunu Türk usulü çözdüm kıskaç yardımıyla SATA kablosunu iyice büktüm SSD'nin kablolarını taktım ve şu anda düzgünce çalışıyor. dogant dedi: SSD'yi illa bir yere sabitlemek zorunda değilsin, kasanın içinde uygun gördüğün yere yerleştir. Genişletmek için tıkla... SSD'nin yerinde sıkıntı yok önemli olan Ekran Kartının fanlarına değip değmemesi.
Mert Şahan İLHAN dedi: Kıvrımlı olan tarafı ekran kartının oraya takarmısın. Gerekirse ekran kartını sök sonra satayı tak. Ekran kartını söktükten sonra foto atarmısın. Birde uzaktan çekermisin. Genişletmek için tıkla... Sorunu Türk usulü çözdüm kıskaç yardımıyla SATA kablosunu iyice büktüm SSD'nin kablolarını taktım ve şu anda düzgünce çalışıyor. dogant dedi: SSD'yi illa bir yere sabitlemek zorunda değilsin, kasanın içinde uygun gördüğün yere yerleştir. Genişletmek için tıkla... SSD'nin yerinde sıkıntı yok önemli olan Ekran Kartının fanlarına değip değmemesi.