ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #11 Caner WMP dedi: https://www.hepsiburada.com/dark-sa...-dk-cb-sata3l50-p-BS42246?magaza=Teknobiyotik bu uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Bunu alabilirsiniz.
Caner WMP dedi: https://www.hepsiburada.com/dark-sa...-dk-cb-sata3l50-p-BS42246?magaza=Teknobiyotik bu uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Bunu alabilirsiniz.
C Caner WMP Hectopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 53 Çözümler 1 12 Eylül 2021 #12 ZerTV dedi: Bunu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımınız için.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #13 Caner WMP dedi: Teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Başka bir sorunuz var mıdır?
Caner WMP dedi: Teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Başka bir sorunuz var mıdır?
C Caner WMP Hectopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 53 Çözümler 1 12 Eylül 2021 #14 ZerTV dedi: Rica ederim. Başka bir sorunuz var mıdır? Genişletmek için tıkla... SSD'yi taktıktan sonra kurulumu için bir şey yapmam gerekiyor mu?
ZerTV dedi: Rica ederim. Başka bir sorunuz var mıdır? Genişletmek için tıkla... SSD'yi taktıktan sonra kurulumu için bir şey yapmam gerekiyor mu?
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #15 Caner WMP dedi: SSD'yi taktıktan sonra kurulumu için bir şey yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kurulum yapman gerekiyor. Windows 10 sl. Kurabilirsin.
Caner WMP dedi: SSD'yi taktıktan sonra kurulumu için bir şey yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kurulum yapman gerekiyor. Windows 10 sl. Kurabilirsin.
C Caner WMP Hectopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 53 Çözümler 1 12 Eylül 2021 #16 ZerTV dedi: Kurulum yapman gerekiyor. Windows 10 sl. Kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok onları biliyorum da şimdi bende zaten 1TB HDD var. SSD'yi takmam yeterli mi kullanmaya başlamam için?
ZerTV dedi: Kurulum yapman gerekiyor. Windows 10 sl. Kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok onları biliyorum da şimdi bende zaten 1TB HDD var. SSD'yi takmam yeterli mi kullanmaya başlamam için?
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #17 Caner WMP dedi: Yok onları biliyorum da şimdi bende zaten 1TB HDD var. SSD'yi takmam yeterli mi kullanmaya başlamam için? Genişletmek için tıkla... SSD'yi takınca otomatik olarak HDD ile başlar SSD harici olarak görür.
Caner WMP dedi: Yok onları biliyorum da şimdi bende zaten 1TB HDD var. SSD'yi takmam yeterli mi kullanmaya başlamam için? Genişletmek için tıkla... SSD'yi takınca otomatik olarak HDD ile başlar SSD harici olarak görür.