Masaüstü bilgisayara Wi-Fi aparatı şart mı?

Grkm08

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem topladım ancak evimde Wi-Fi yok telefonumun internetinden bilgisayarıma bağlantı yapacağım, bunu nasıl yapabilirim?
Laptopumda Wi-Fi var ama masaüstü bilgisayarda Wi-Fi yok galiba, bu işi nasıl halledebilirim?

Kablo üzerinden veri akışı yapabilirsiniz.
Şahsen ben böyle yapıyorum, telefon üzerinden Wi-Fi ağıma bağlanıyorum ve şarj kablom ile telefonumu bilgisayara bağlıyorum, daha sonra "USB internet paylaşımı"nı açıyorum.
Not: Aynı şeyi Mobil verinize bağlayıpta yapabilirsiniz, benim evimde Wi-fi olduğu için ben Wi-Fi'ye bağlayıp yapıyorum:
Screenshot_2024-09-10-22-51-25-968_com.android.settings-edit.jpg

Son düzenleme:
Telefonu şarj kablosu ile bilgisayara bağlayın. Ayarlardan telefonun hospotunu açtığınız yerde usb ile internet paylaş diye bir seçenek olur. Bu şekilde bağlanabilirsiniz.

Arkadaşlar sistem topladım ancak evimde Wi-Fi yok telefonumun internetinden bilgisayarıma bağlantı yapacağım, bunu nasıl yapabilirim?
Laptopumda Wi-Fi var ama masaüstü bilgisayarda Wi-Fi yok galiba, bu işi nasıl halledebilirim?
Telefonu kablo ile bilgisayara bağlayin, daha sonrasında ayarlardan hotspot a gelip usb ile baglantiyi secin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı