Masaüstü bilgisayara Wi-Fi bağlantısı nasıl yapılır?

bahady

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, hayatımda hep laptop kullandığım için ve masaüstü bilgisayara ilk kez geçtiğim için bilmediğim bir konu var: Bilgisayara Wi-Fi nasıl bağlayabilirim? araştırmalarıma göre Wi-Fi'li anakartlar oluyor anakartım.
ASUS Prime B650M-K 6400MHz(OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX anakart.

Wi-Fi özellikli mi bilmiyorum nasıl öğrenebilirim, öyleyse bu fonksiyonu nasıl çalıştırabilirim?

Değil ise Ethernet kablosu çekme imkanım şu an yok. Hızlı internet alabilecek Wi-Fi adaptörleri varmış USB olarak. Önerebilir misiniz? Gerçekten çok ihtiyacım var. İyi günler

Anakart linki: ASUS PRIME B650M-K 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart | ITOPYA

Wi-Fi varsa 2 tane anten yeri oluyor genelde anakartta mesela benim anakartta böyle. Eğer anakartında yoksa USB'li Wi-Fi adaptörleri var.

Wi-Fi adaptör almanınız lazım. Ekran kartı soketinin altındaki küçük pcie soketine takarak kullanıyorsunuz

Örnek;

Dediğiniz yer kasanın içinde mi ve USB ile bu dediğiniz tarzın farkı ne acaba?
Anakartınızın üzerinde yer alıyor. Ekran kartının takıldığı soket Pcie x16 Bu soketse x1 olarak geçer. Sizin anakartınızda Ekran kartı soketi ve ikinci m2 slotunun arasında kalan küçük soket x1 slotu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…