Masaüstü bilgisayarda ağ problemi

Enisball

Hectopat
Bugün öğlen vakitlerinde elektrik kesildi, 30 dk içinde geldi. Telefonda ve dizüstü bilgisayarda her uygulamaya rahat girerken masaüstü bilgisayarımda Discord, Steam, Epic Games, Spotify gibi uygulamalarda ağ sorunu diyor. Bu arada bilgisayara ethernet üzerinden bağlı Opera ve Google'da rahat rahat kullanabiliyorum ama dediğim uygulamalarda ağ problemi yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dos
Hocam bilgisayarıda modemi de kapatıp açtım denedim fakat telefonda kullanabiliyorum sadece masaüstü bilgisayarımda bu sıkıntı.
Dostum o zama revo unistaller yükle ve o problem yaşadığım uygulamarı o program ile sil ve uygulmayi tekrar yükle 1 tane uygulamada dene ise yararsa yarar bi onu dene

Sildikten sonra geliştirilmiş olarak tara ama dikkat et Steam ile bağlı oyunları falan tik i kaldır oyunlari da siler program bayağı iyi çünkü hiç yüklememiş gibi siliyor.

Hocam ben bir şey fark ettim Microsoft Store'da da internet sıkıntılı gösteriyor.
Hocam ben bir şey fark ettim Microsoft Store'da da internet sıkıntılı gösteriyor.

Yok yanlış fark etmişim şaunda siliyorum Discord'u tekrar yükleyeceğim.
Sildikten sonra geliştirilmiş olarak tara ama dikkat et Steam ile bağlı oyunları falan tik i kaldır oyunlari da siler program bayağı iyi çünkü hiç yüklememiş gibi siliyor.

Hocam olmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı