Mert Başaran Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 93 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar kasamda Wi-Fi özelliği var. Kablosuz internete ek parça falan almadan girebiliyorum fakat bluetooh da kullanmak istiyorum. Onun için ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2014
Arkadaşlar kasamda Wi-Fi özelliği var. Kablosuz internete ek parça falan almadan girebiliyorum fakat bluetooh da kullanmak istiyorum. Onun için ne yapmam gerek?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 21 Haziran 2014 #2 Bluetooth adaptörü satın alman lazım ek olarak.
Mert Başaran Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 93 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2014 #3 Anladım teşekkürler.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2014 #4 Ucuza teknoloji marketlerde satılıyor zaten onlardan bir tane alıp driverini kurararak kullanabilirsin.
Ucuza teknoloji marketlerde satılıyor zaten onlardan bir tane alıp driverini kurararak kullanabilirsin.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 21 Haziran 2014 #5 Windows 8.1 uyumlu olsun ama alacağın Bluetooth adaptörü. Eski, uyumsuz adaptörlerden alma.
5STREET Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2014 #6 Bazı anakartlarda bu özellik var diye biliyorum biraz araştır istersen.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2014 #7 Silinen üye dedi: Bazı anakartlarda bu özellik var diye biliyorum biraz araştır istersen. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz özellik bazı multi-medya anakartlarda bulunmakta fakat adaptör en ucuz çözüm yolu.
Silinen üye dedi: Bazı anakartlarda bu özellik var diye biliyorum biraz araştır istersen. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz özellik bazı multi-medya anakartlarda bulunmakta fakat adaptör en ucuz çözüm yolu.