Masaüstü bilgisayarda kullanmak üzere hoparlör önerisi

bashenga

Kilopat
Arkadaşlar şu anda özellikle oyun oynarken SteelSeries Siberia 200 kafa bantlı kulaklık kullanıyorum ve yatağıma uzanıp bilgisayardan bir şeyler izlemek istediğimde sürekli kulaklık jakını sök tak yapmak zorunda kalıyorum. Oyun oynarken seslerin yönünü düzgün şekilde alabileceğim bir hoparlör sistemi hayal ediyorum. Böyle bir sistem oluşturmak mümkün müdür? Mümkünse hoparlörler için belirli aralıklarla özel yerler mi seçmek gerekir? Hoparlörleri bilgisayar koltuğuma göre yerleştirirsem film izlerken seslerin geliş yönü de karışabilir mi? Eli yüzü düzgün böyle bir sistem kaç paradan başlar? gibi sorular var kafamda. Tamamını ya da bildiğiniz kısımlarını cevaplayabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech'in Z serisi hoparlörleri tercih edilebilir. Oyun oynayacaksan ve ses kasacaksan 7.1 alman gerikir. Bunları koyman içinde yerin olması gerekir.

bluetooth kulaklık almak istemez misin ?
şimdiki kulaklığımı alalı çok olmadı ve memnunum da aslında o yüzden bluetooth kulaklık düşünmedim pek
Logitech'in Z serisi hoparlörleri tercih edilebilir. Oyun oynayacaksan ve ses kasacaksan 7.1 alman gerikir. Bunları koyman içinde yerin olması gerekir.
hoparlör ile ses kasmam mümkün olmayacaksa, uygun fiyata bişeyler çalmadan açık durduğu vakit cızırdamayacak, fiyat performans ürünü diyebileceğiniz bişeyler önerebilir misiniz?

Cızırdama ses yazılımlarına, kablo kalitesine ve anakartınızdaki ses çipsetlerine bağlıdır. Bunlar kaliteli dahi olsada yüksek dB'de illaki cızırtı çıkar. Şuan olarak z313 kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Bahsettiğim şey hoparlörün sesi açıkken hiçbirşey çalmadığınızda çıkardığı cızırtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…