AlperHrd Decapat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 11 14 Ekim 2020 #1 Merhabalar, 4 gün önce bir sistem aldım. Elimde normal mikrofonlu kulaklık var ama kasaya kulaklığı takınca mikrofon etkin olmuyor. Ne yapabilirim?
Merhabalar, 4 gün önce bir sistem aldım. Elimde normal mikrofonlu kulaklık var ama kasaya kulaklığı takınca mikrofon etkin olmuyor. Ne yapabilirim?
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #2 AlperHrd dedi: Merhabalar, 4 gün önce bir sistem aldım. Elimde normal mikrofonlu kulaklık var ama kasaya kulaklığı takınca mikrofon etkin olmuyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... 2 tane jak olması lazım ön panele takacaksın biri mikrofon biri kulaklık, tekliye dönüştüren aparatı kullanmadan.
AlperHrd dedi: Merhabalar, 4 gün önce bir sistem aldım. Elimde normal mikrofonlu kulaklık var ama kasaya kulaklığı takınca mikrofon etkin olmuyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... 2 tane jak olması lazım ön panele takacaksın biri mikrofon biri kulaklık, tekliye dönüştüren aparatı kullanmadan.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 14 Ekim 2020 #3 Tek çıkışlı kulaklık ise kasada kullanmak için ayırıcı kabloya ihtiyacın var.
A ataberkbora06 Centipat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 59 14 Ekim 2020 #4 İki tane jak olması lazım sembole göre takarsın zaten. Eğer yoksa ayırıcı al.