Masaüstü Bilgisayarda mobil veri kullanmak

Ugurx17

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mahallemde Türk Telekom altyapısı olmadığı için mobil veri telefon internetimi masaüstü bilgisayarıma USB kablo ile paylaşacağım. Ping, ms, lag gibi sorunlar olur mu? Hattım Vodafone. Çok internet yer mi? PUBG Mobile ve CS:GO gibi oyunlar oynayacağım.

Arkadaşlar mahallemde Türk Telekom altyapısı olmadığı için mobil veri telefon internetimi masaüstü bilgisayarıma USB kablo ile paylaşacağım. Ping, ms, lag gibi sorunlar olur mu? Hattım Vodafone. Çok internet yer mi? PUBG Mobile ve CS:GO gibi oyunlar oynayacağım.
Bir anda 15GB internetiniz bitmiştir uyarısı alabilirsin. Ciddi ciddi bunu yaşadım ve şok oldum. Windows bu interneti nedense sınırsız gibi görüp sömürüyor.

Ben kullandığım zamanlar bu şekil hiç ping sorunu vs. yaşamadım. USB kabloyla olursa sıkıntı yaşamazsınız. İnterneti tarifeli olarak ayarlayın arkada Update yapmasın internetinizi su niyetine içer Windows sonra.

Otomatik güncelleştirmeleri kapatın. Hediye internetiniz olduğun da güncelleme yaparsınız. Ben 1 yıldır mobilden oynuyorum. LoL'de maç başına 25-30 MB arası gidiyor. Ping, hız meselesi baz istasyona yakınlık ile alakalıdır.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Dediklerinizi yapacağım. Mobilden veri tasarrufunu açıp, bilgisayardan Windows güncellemelerini kapatmak. Baz istasyonuna yakın olmasıyla alakalı çekim gücü herhalde.

Kotanız bittiğinde de normal ücretten veri kullanmaya devam eder. Her gün aktarılan veriyi (giden ve gelen) hesaplamanızı tavsiye ederim. Windows XP zamanında 450 TL fatura ödemiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı