Masaüstü bilgisayarda ortalama açılma hızı nedir?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3470 4.0 GHZ O.C -SAPPHIRE NITRO+ RX 580-16 GB RAM-GIGABYTE GA-Z77X-UD3H-240+120 SSD SNOWMAN M200 600W +80 PSU
İPHONE 6S 64 GB
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar benim eski bir masaüstü PC'm var. Gerçekten hızlı ama açılırken 2dk 50 sn'de açılıyor sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
windowsun nereye kurulduğu çok önemli hardiskdeyse yavaş açılması normal birde kasanın içi tozlanmışsa bunun da etkeni var

Windows'un nereye kurulduğu çok önemli hardiskdeyse yavaş açılması normal bir de kasanın içi tozlanmışsa bunun da etkeni var

Kesinlikle eğer SSD deyse 15 snden uzun sürmesi bir sıkıntı göstergesi olabilir ancak eğer HDD'ye kurulursa bence minimum 25-30 sn de açılır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bu videoyla konuda bir fikir sahibi olabilirsin.
Zaten elinde bir M.2 SSD varsa bu testlerin de önüne geçeceksindir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü cihazımın açılması ortalama 10 saniye sürüyor. Dizüstü cihazımın açılması da ortalama 30 saniye sürüyor. İkisinde de SATA SSD var.
windows ssd de kurulursa daha hızlı bir şekilde açılır windowsun kurulduğu yer öenmli

Evet görev yöneticisindeki tepedeki baştan 4.seçeneğe tıklayıp (ben hepsini kapatıyorum) gereksiz olanları kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…