oyunustasi_2 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #1 Bilgisayarımda Wi-Fi simgesine basıyorum ancak PC hiçbir tepki vermiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2022
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 27 Temmuz 2022 #2 oyunustasi_2 dedi: Bilgisayarımda Wi-Fi simgesine basıyorum ancak PC hiçbir tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... Pcle Express kartı var mı Wi-Fi adaptörü veya. Var ise sürücüleri güncel mi?
oyunustasi_2 dedi: Bilgisayarımda Wi-Fi simgesine basıyorum ancak PC hiçbir tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... Pcle Express kartı var mı Wi-Fi adaptörü veya. Var ise sürücüleri güncel mi?
oyunustasi_2 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #3 Promos dedi: Pcle Express kartı var mı Wi-Fi adaptörü veya. Var ise sürücüleri güncel mi? Genişletmek için tıkla... Ben wifi adaptörü kullanıyom,adaptörü üzerindeki ışık bağlı olduğu zaman yanıp sönüyor ancak sadece sabit bir şekilde yanıyor.
Promos dedi: Pcle Express kartı var mı Wi-Fi adaptörü veya. Var ise sürücüleri güncel mi? Genişletmek için tıkla... Ben wifi adaptörü kullanıyom,adaptörü üzerindeki ışık bağlı olduğu zaman yanıp sönüyor ancak sadece sabit bir şekilde yanıyor.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 28 Temmuz 2022 #4 oyunustasi_2 dedi: Ben Wi-Fi adaptörü kullanıyorum, adaptörü üzerindeki ışık bağlı olduğu zaman yanıp sönüyor ancak sadece sabit bir şekilde yanıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman ürünün markasının destek hattını arayın.
oyunustasi_2 dedi: Ben Wi-Fi adaptörü kullanıyorum, adaptörü üzerindeki ışık bağlı olduğu zaman yanıp sönüyor ancak sadece sabit bir şekilde yanıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman ürünün markasının destek hattını arayın.