Selamünaleyküm arkadaşlar, bir sorum olacak. Ben PC alacağım ama birkaç yerde masaüstü PC'lerde Wi-Fi olmadığını söylüyorlar. Benim alacağım PC'de MSI H310M Pro-VDH Plus soket 1151 DDR4 2666 adlı anakart var. Bu anakartta Wi-Fi yok sanırsam. Bilgisayarda Wi-Fi'ya bağlanmak için ne yapmam lazım?
Masaüstü anakartların çoğunda Wifi modülü yoktur. Üst düzey kartlarda var. Bugün dual band ortalama bir PCI wifi adaptor 700 lira civarında. Arkadaşın yazdığı anakart bundan ucuzdur zaten.
Masaüstü anakartların çoğunda Wi-Fi modülü yoktur. Üst düzey kartlarda var. Bugün Dual band ortalama bir PCI Wi-Fi adaptor 700 lira civarında. Arkadaşın yazdığı anakart bundan ucuzdur zaten.
Üstte attığım 3 üründen birini kullanarak bağlanabilirsin, fakat bu ürünleri çok aramadım yani oldukça dandik ürünler olabilir sadece ürünü görstermek için attım. Anakartında bulunan yuvaya göre bir tanesi alırsın, 1. ve 3. için uygun yuva yok ise mecbur USB ile deneyeceksin.
Selamünaleyküm arkadaşlar, bir sorum olacak. Ben PC alacağım ama birkaç yerde masaüstü PC'lerde Wi-Fi olmadığını söylüyorlar. Benim alacağım PC'de MSI H310M Pro-VDH Plus soket 1151 DDR4 2666 adlı anakart var. Bu anakartta Wi-Fi yok sanırsam. Bilgisayarda Wi-Fi'ya bağlanmak için ne yapmam lazım?
Bende PC için araştırmıştım. Usb ler var ama çok önermememişlerdi bende kablo çekerek ile bağladım. Ama öyle imkanın yoksa tplink in usb adaptörünü önermişlerdi bir bak istersen.
Yıllardır kullandığım ASUS USB-N14 Wireless adaptör vardı ki hala çalışır. Onlardan alınması lazım. Tek parça halinde anten veya USB tipi olanlar pek verimli olmuyor. Anakart desteklemediği sürece böyle bir harici cihaza ihtiyaç var. Başka yolu yok.