Docthirst Megapat Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 376 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2017 #1 İnternetimi ethernet ile masaüstü bilgisayarıma bağlarsam telefon ve diğer aygıtlardan internete Wi-Fi şeklinde bağlanabilirler mi? İyi forumlar.
İnternetimi ethernet ile masaüstü bilgisayarıma bağlarsam telefon ve diğer aygıtlardan internete Wi-Fi şeklinde bağlanabilirler mi? İyi forumlar.
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2017 #2 Bilgisayarında Wireless adaptörü varsa mümkün.
xorcan Hectopat Katılım 28 Nisan 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2017 #3 ben kodla falan uğraşamam, tıklayım bağlanılabilen ağ kurulsun diyorsan, connectify kullanabilirsin. yok ben bu programa para vermek istemiyorum zaten ücretsiz yolu da var diyorsan şöyle buyur
ben kodla falan uğraşamam, tıklayım bağlanılabilen ağ kurulsun diyorsan, connectify kullanabilirsin. yok ben bu programa para vermek istemiyorum zaten ücretsiz yolu da var diyorsan şöyle buyur