Masaüstü bilgisayarı laptopa bağlama

kuzay

Centipat
Arkadaşlar ufak bir yardıma ihtiyacım var. Ofiste PC ve notebook kullanıyorum, PC'yi uzun bir zamandır kullanmamıştım. PC'yi çalıştırdığım zaman ekran gelmedi, ekran ölmüş ve benim acil PC'ye girmem lazım içindeki bazı dosyaları almalıyım, ekran araştırması yapmadım almam için zaman lazım. PC'yi notebooka bağlayıp PC'deki bilgilere ulaşabilir miyim?

PC'yi notebook'a bağlayamazsınız çünkü laptop görüntü kaynağı değildir. Onun yerine mecburen ekran ya da TV kullanmalısınız.

Ekrandan kastınız monitorse kasayı TV ye bağlamak çözümdür, fakat kastınız ekran kartı ise kasanın HDD yi sokup laptopa harici disk kutusu ile baglamak çözüm olacaktır. Kasanizda extrem bir durum yoksa 3.5 Luk HDD kutusu bakmalısınız.

Yardımlarınız için teşekkür ederim, tv ye bağlamak aklıma gelmemişti, yalnız kasam 60 cm lik büyük bir kasa ve ağır, ofis ortamı kablolar falan kasayı çıkarmam zor, ekran kartımda sıkıntı yok sıkıntı monitörde, ben sadece kasayı laptopa kablolarla bağlayıp pc yi görebilirmiyim diye araştırıyordum, sanırım oda mümkün değilmiş poyraz 42 nin söylediğine göre. ilgilerinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…