Masaüstü bilgisayarı TV'ye bağlamak

Gecikme süresi daha fazla olur üstüne çözünürlüğü 2K ya arttırdığınız için % 50 fps düşecektir.

@SypeR Sayın moderatörüm uzatma kablosunu aldım bir tarafı dişi diğer tarafı erkek girişli. TV kulaklık girişine taktım speaker bağladım cayır cayır çalıştı...

Bende durum şöyle, kulaklık kasanın üzerindeki ön panel ses çıkışlarına bağlı. Kayıttan yürütme aygıtlarından "Speakers" çıkışını seçince ses hoparlöre, "Samsung-4" çıkışını seçince televizyona gidiyor. Bu sayede sistemi bir seferde kurup, kablolamayı istediğin şekilde gizleyerek, bilgisayar üzerinden ses çıkış aygıtını değiştirme işlemini yapabilirsin. Bu olayın tek sıkıntısı, oyunların pek çoğunun çalıştırıldıktan sonra varsayılan ses aygıt değişimini algılamaması. Oyun içerisinde karar değiştirip kulaklıktan televizyona dönme durumunda ya da tersi, oyunu kapatıp açmak zorunda kalabiliyorsun. Medya oynatıcılarda, en azından GOM Player ve Windows Media Player için, böyle bir durum söz konusu değil.

Edit: Resimleri kaldırdım, konu şişmesin.

Son düzenleme:
@G_Theill yorumun için teşekkürler ancak durumu anlamamışsın sanırım. 2+1 speakre TV bağlamak için duvardan sök kulaklık girişine tak yapıyordum. @SypeR arkadaşımda uzatma kablosuyla bunu kökten tak çıkar yapmadan halledersin dedi. Kabloyu aldım ancak bu sefer sürekli kulaklık girşi takılı gözüküyor.

Evet ben tamamen farklı algılamışım. Kusura bakma, biraz kalabalık yapmış oldum.

Yorumu yine de bırakıyorum belki senin durumun için değilse de başkasına faydası dokunur.

Mustafa Samsung TV'nin kumandasından Menü tuşuna basarak Menüye gel. Daha sonra ses sekmesine geç. Orada ses kaynaklarını ayarla olması lazım. Oradan hem TV hemde kulaklık arasında geçiş yapabilirsin.

Not: TV onu harici ses sistemi olarak görecektir.

Eve geçince bakarım. Ancak galiba o ayarı denemiştim. TV hoparlörü şuan kullanılabilir şeklinde bir uyarı veriyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…