lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar uzaktan masaüstü bilgisayar açmak mümkün mü? Tüm aile köy evinde, şehirdeki evde kimse yok, oyun indirdiğim için eğer ki elektrik gidip geldiğinde sistem kapanırsa oyunlar inmez. Nasıl bir çözüm bulabilirim?
Arkadaşlar uzaktan masaüstü bilgisayar açmak mümkün mü? Tüm aile köy evinde, şehirdeki evde kimse yok, oyun indirdiğim için eğer ki elektrik gidip geldiğinde sistem kapanırsa oyunlar inmez. Nasıl bir çözüm bulabilirim?
profesor42 Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 221 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #2 LAN ile açabiliyosunuz internetten araştırıp yapabilirsiniz biraz uzun iş. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2023
EgeToy Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 Wake on Lan Uygulamaları var.
B berkay2121 Decapat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #4 Hocam LAN ile olmaz yani. Olur da aynı interente bağlı olmanız gerek. Adam köye gideceğim diyor ama fikiriniz iyiymiş profesor42 dedi: LAN ile açabiliyosunuz internetten araştırıp yapabilirsiniz biraz uzun iş. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2023
Hocam LAN ile olmaz yani. Olur da aynı interente bağlı olmanız gerek. Adam köye gideceğim diyor ama fikiriniz iyiymiş profesor42 dedi: LAN ile açabiliyosunuz internetten araştırıp yapabilirsiniz biraz uzun iş. Genişletmek için tıkla...
RonaldoGeceSaat3 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 145 Çözümler 2 23 Ağustos 2023 #5 berkay2121 dedi: Hocam LAN ile olmaz yani. Olur da aynı interente bağlı olmanız gerek. Adam köye gideceğim diyor ama fikiriniz iyiymiş Genişletmek için tıkla... Taa köyden mi alacak sinyali bilgisayar? Dur daha o kadar uzun menzil üretilmedi.
berkay2121 dedi: Hocam LAN ile olmaz yani. Olur da aynı interente bağlı olmanız gerek. Adam köye gideceğim diyor ama fikiriniz iyiymiş Genişletmek için tıkla... Taa köyden mi alacak sinyali bilgisayar? Dur daha o kadar uzun menzil üretilmedi.
B berkay2121 Decapat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #6 RonaldoGeceSaat3 dedi: TAA köyden mi alacak sinyali bilgisayar? Dur daha o kadar uzun menzil üretilmedi. Genişletmek için tıkla... Tamam işte bende onu diyorum adam demişya ben koye gideceğim koyden bilgisayarı nasıl acarım elektrık falan gıderse demıs.
RonaldoGeceSaat3 dedi: TAA köyden mi alacak sinyali bilgisayar? Dur daha o kadar uzun menzil üretilmedi. Genişletmek için tıkla... Tamam işte bende onu diyorum adam demişya ben koye gideceğim koyden bilgisayarı nasıl acarım elektrık falan gıderse demıs.
RonaldoGeceSaat3 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 145 Çözümler 2 23 Ağustos 2023 #7 berkay2121 dedi: Tamam işte bende onu diyorum adam demişya ben koye gideceğim koyden bilgisayarı nasıl acarım elektrık falan gıderse demıs. Genişletmek için tıkla... Bence imkanı yok. (şu anlık)
berkay2121 dedi: Tamam işte bende onu diyorum adam demişya ben koye gideceğim koyden bilgisayarı nasıl acarım elektrık falan gıderse demıs. Genişletmek için tıkla... Bence imkanı yok. (şu anlık)
B berkay2121 Decapat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #8 RonaldoGeceSaat3 dedi: Bence imkanı yok. (şu anlık) Genişletmek için tıkla... Evet lan olarak bir imkanı yok belki ilerlerde daha iyi bir şeyler geliştirebilirler mesela Hamachi tarzında bir uygulama olsa yapabilir iyi günler.
RonaldoGeceSaat3 dedi: Bence imkanı yok. (şu anlık) Genişletmek için tıkla... Evet lan olarak bir imkanı yok belki ilerlerde daha iyi bir şeyler geliştirebilirler mesela Hamachi tarzında bir uygulama olsa yapabilir iyi günler.
profesor42 Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 221 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #9 berkay2121 dedi: Hocam LAN ile olmaz yani. Olur da aynı interente bağlı olmanız gerek. Adam köye gideceğim diyor ama fikiriniz iyiymiş Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmış olabilirim hocam düzeltmek yerine neden dalga geçmeyi tercih ediyorsunuz. Bu yaptığınız davranış hiç etik değil. Forumda yeriniz yok.
berkay2121 dedi: Hocam LAN ile olmaz yani. Olur da aynı interente bağlı olmanız gerek. Adam köye gideceğim diyor ama fikiriniz iyiymiş Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmış olabilirim hocam düzeltmek yerine neden dalga geçmeyi tercih ediyorsunuz. Bu yaptığınız davranış hiç etik değil. Forumda yeriniz yok.
B berkay2121 Decapat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #10 profesor42 dedi: Yanlış yazmış olabilirim hocam düzeltmek yerine neden dalga geçmeyi tercih ediyorsunuz. Bu yaptığınız davranış hiç etik değil. Forumda yeriniz yok. Genişletmek için tıkla... Dalga geçmedim ki hocam fikriniz iyiymiş dedim lan aklıma bile gelmemişti yanlış anlaşıldıysam çok özür diliyorum saygılar
profesor42 dedi: Yanlış yazmış olabilirim hocam düzeltmek yerine neden dalga geçmeyi tercih ediyorsunuz. Bu yaptığınız davranış hiç etik değil. Forumda yeriniz yok. Genişletmek için tıkla... Dalga geçmedim ki hocam fikriniz iyiymiş dedim lan aklıma bile gelmemişti yanlış anlaşıldıysam çok özür diliyorum saygılar