Bioxin Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 341 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 1 Şubat 2022 #1 Bilgisayarımda 2 tane GPU gösteriyor ama Intel olan önceden yoktu herhangi bir bilgisi olan var mı oyun performansını etkiler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2022
Bilgisayarımda 2 tane GPU gösteriyor ama Intel olan önceden yoktu herhangi bir bilgisi olan var mı oyun performansını etkiler mi?
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.090 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 1 Şubat 2022 #2 İşlemcinin dahili ekran kartı, HDMI kablosu hangisine takılıysa ondan görüntüyü alır, performans konusunda bir etki olmaz diye biliyorum.
İşlemcinin dahili ekran kartı, HDMI kablosu hangisine takılıysa ondan görüntüyü alır, performans konusunda bir etki olmaz diye biliyorum.
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 1 Şubat 2022 #3 Yazılım otomatik yüklendiğinden dolayı gözükmüş olabilir. Sorun yok, olması gerektiği gibi.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #4 Bioxin dedi: Bilgisayarımda 2 tane GPU gösteriyor ama Intel olan önceden yoktu herhangi bir bilgisi olan var mı oyun performansını etkiler mi? Eki Görüntüle 1291469 Eki Görüntüle 1291470 Genişletmek için tıkla... İşlemci içinde gömülü gelen anakart üzerindeki porttan görüntü almanızı sağlayan GPU'dur, görüntüyü ekran kartından alıyorsanız performansa bir etkisi olmaz.
Bioxin dedi: Bilgisayarımda 2 tane GPU gösteriyor ama Intel olan önceden yoktu herhangi bir bilgisi olan var mı oyun performansını etkiler mi? Eki Görüntüle 1291469 Eki Görüntüle 1291470 Genişletmek için tıkla... İşlemci içinde gömülü gelen anakart üzerindeki porttan görüntü almanızı sağlayan GPU'dur, görüntüyü ekran kartından alıyorsanız performansa bir etkisi olmaz.
Bioxin Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 341 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 1 Şubat 2022 #5 egeoz316 dedi: İşlemcinin dahili ekran kartı, HDMI kablosu hangisine takılıysa ondan görüntüyü alır, performans konusunda bir etki olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... peki önceden yoktu neden şimdi gözüktü
egeoz316 dedi: İşlemcinin dahili ekran kartı, HDMI kablosu hangisine takılıysa ondan görüntüyü alır, performans konusunda bir etki olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... peki önceden yoktu neden şimdi gözüktü
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.090 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 1 Şubat 2022 #6 Bioxin dedi: peki önceden yoktu neden şimdi gözüktü Genişletmek için tıkla... Driver güncellemelerinden kaynaklı olabiliyor.
Bioxin dedi: peki önceden yoktu neden şimdi gözüktü Genişletmek için tıkla... Driver güncellemelerinden kaynaklı olabiliyor.